USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdullah Avcı’dan taraftara çağrı: Hep birlikte horona duralım 

Trabzonspor Kulübü, içtimai iletişim araçları hesabından yayınladıkları videoyla, bordo mavili taraftarları hafta sonu oynanacak Adana Demirspor maçına çağırma etti.

Abdullah Avcı’dan taraftara çağrı: Hep birlikte horona duralım 
01-12-2021 21:18

Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında evinde Adana Demirspor’u ağırlamaya hazırlanmakta olan reis Trabzonspor, toplumsal medyasından yayınladığı videoyla taraftara çağrı yaptı. Trabzonspor uygulayım direktörü Abdullah Avcı, pakt çeşidinden hazırlanmakta olan videoda ‘gelin birlikte horona duralım’ laflarıyla taraftara seslendi.

Avcı, “Bizim bir hile planımız var. Sadece ekip değil, taraftar da bu planın bir parçası. Nasıl horonda ayrımsız anda vurulur ayaklar yere? Biz de anca birlikte defans yapacağız. Nasıl kalkar ayrımsız anda başkaları havaya. Aynı anda anca her daim birlikte atılım yapacağız. Sahaya çıkıp taraftarlarımızla birlikte oynayacağız. Maçlardan sonraları her daim birlikte horon oynayacağız. Her karşılaşma bu heyecanı birlikte berhayat olmak düşüncesince durmayın, kadın her daim birlikte horona duralım” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler