USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Takım’ın kalecileri, basın mensuplarıyla bir araya geldi

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçlar düşüncesince Riva'da kampa giren A Milli Futbol Takımı’nın kalecileri Sinan Bolat, Uğurcan Çakır ve Ersin Destanoğlu, idman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A Milli Takım’ın kalecileri, basın mensuplarıyla bir araya geldi
09-11-2021 18:14

İlk adına uydurma meydan görmüş geçirmiş kaleci Sinan Bolat, önlerinde baş döndürücü ehemmiyetli dü karşılaşma bulunduğunu söyleyerek, “Cebelitarık maçına kilitlenmek istiyoruz. Konsantrasyonumuz o pik yönelik. Oradan 3 nokta alıp, elleme bir moralle Karadağ maçına genişlemek istiyoruz” dedi.

“İNŞALLAH AVRUPA’YA GİDER VE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDERLER”

Bolat; Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır’ın performansının baş döndürücü elleme bulunduğunu dile getirmiştir ve şunları söyledi: “Buradan Altay kardeşime önceki olsun diyorum. İnşallah en çelimsiz devir sağlığına ulaşır. Şu anda dü güre kardeşimizin ortada ağa konumundayım. Ben de kardeşlerime elimden mevrut yardım ve tecrübemi aktarmaya çalışıyorum elbette kaleci antrenörümüz önderliğinde. Performansları ortada. İnşallah onlar da en çelimsiz sürede Avrupa’ya masraf ve ülkemizi orada en elleme biçimde anabolizma ederler.”

“TÜRKİYE’DEN BÖYLE YETENEKLER ÇIKMASI BENİM İÇİN DE BİR GURUR”

3 ismin de Avrupa müsabakalarında çıkarlarını kanıtladığını tamlayan Bolat, “İster istemez Uğurcan olsun, Ersin olsun, Altay olsun, çıkarlarını Avrupa’da da kanıtlamış kaleciler, Avrupa Ligi’nde, Şampiyonlar Ligi’nde olsun. Kendi açımdan Avrupa’ya ayrı bir ehemmiyet veriyorum. Benim düşüncesince de bir gurur, Türkiye’den hakeza kabiliyetleri kaleciler çıkması. İnşallah bunların devamı gelecektir. Kardeşlerimiz de Avrupa’ya para aktarımı olup, Türkiye’yi en elleme biçimde anabolizma edeceklerdir inşallah” ifadelerini kullandı.

“EN KISA DÖNEMDE İSTEDİĞİMİZ YERE GELMEK İSTİYORUZ”

Sinan Bolat sonuç adına şöyleki dedi: “Yeni hocamızın gelmesiyle dünkü bir iklim ve erke oluştu icap istemez. İnşallah hocamız da istediği taktikleri bizlere gösterip, en çelimsiz sürede istediğimiz neticeleri alıp en çelimsiz çağda istediğimiz yere neşet etmek istiyoruz.”

UĞURCAN ÇAKIR: BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ

Takım adına savaşacaklarını kail Uğurcan Çakır, "Ersin'e hayır olsun, kabiliyetiyle ve adalet etmiş olduğu düşüncesince burada. Altay'a da önceki olsun. Öncelikle Cebelitarık müsabakasını düzeltmek istiyoruz. Ben az buçuk moralli geldim ancak bura ulusal takım. Milli ekipman düşüncesince beraberce savaşacağız. En elleme biçimde kazanacağız" ifadelerini kullandı.

"KİM OYNARSA OYNASIN ELİNDEN GELENİ YAPACAK"

Milli takımın Cebelitarık maçına elbette bir kadroyla çıkacağına beceri yönetmen Stefan Kuntz'un değişmeyen vereceğine aksan fail Çakır, "Hoca taktiğe değişmeyen verecek, ki oynarsa elinden geleni hazırlamaya çalışacak. Dünya Kupası'na almak istiyoruz. En elleme biçimde hazırlanarak almak istiyoruz. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacak" biçiminde konuştu.

"RECHNER İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Milli takımın kaleci antrenörü Michael Rechner ile uzlaşma ortamında çalıştıklarını kail Çakır, "Almanya'dan geldi. Oranın eğitimi almış bir isim. Çok elleme bir uzlaşma yakaladık, inşallah performansımızı maçlara da yansıtırız" dedi.

"ŞANSIMIZI SONUNA KADAR ZORLAMAK İSTİYORUZ"

Milli takımın gruptaki dü rakibinin başına gelebilecek Norveç-Hollanda maçı düşüncesince Çakır, "Şansımız güç ancak sonuna denli mecbur etmek istiyoruz. İyi bir iklim var. İki maçı da kazanarak önümüzü almak istiyoruz. İki maçımızı da düzeltmek istiyoruz. Konsantrasyonumuz bu yönde. Norveç, Hollanda ile güç bir uğraş oynayacak. O karşılaşma istediğimiz kabil sonuçlanırsa Dünya Kupası'na almak istiyoruz. İki ekipman düşüncesince güç müsabaka, evvela kılıç kazanmalıyız" sanarak konuştu.

ERSİN DESTANOĞLU: BURADA OLMAK TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU

A Milli Takım ekibine seçildiği düşüncesince duyduğu heyecanı dile getiren Ersin Destanoğlu ise "Seçilmeyi bekliyordum. Kadroya müdahale edildiğimi arkadaşlarımdan öğrendim. Kulübümde herhangi bir karşılaşma en elleme performansı göstermeye çalışıyordum. Arkadaşlarımdan duydum, ondan daha sonra ailemle paylaştım. Burada kızarmak tanım edilemez bir duygu. Burası en fevk seviye. Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum" sanarak konuştu.

"HER AÇIDAN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM"

Her mevzuda kendini geliştirdiğini tamlayan 20 yaşındaki güre ağ bekçisi, "Önce Beşiktaş'ta sonradan da A Milli Takım'da biçim geçirmek hem zihnî bununla beraber fiziki çalışmanın sonucu. Bunlara ehemmiyet veriyoruz. Ben de baş döndürücü çalışıyorum. Her anlamda kendimi geliştiriyorum. Zorlu, stresli maçlar oynuyoruz. Bunun altından kalkabilecek kapasitede olduğumu biliyordum. Bu sayede de buradayız."

"RIDVAN İLE AYNI ŞEKİLDE TESİSLERDE DE BURADA DA BERABERİZ"

Milli takıma müdahale edilmesini DOĞRU arkadaşı Rıdvan Yılmaz ile de paylaştığını kail Ersin Destanoğlu, "Ona da söyledim, baş döndürücü bahtiyar oldu. Burada da beraberiz. Burada topu topu ağabeylerim insancıl davrandılar. Teknik kol olsun, ağabeylerim olsun elleme bir yassı var. Rıdvan ile bire bir biçimde tesislerde de burada da beraberiz" ifadelerini kullandı.

"ŞU AN KALECİ KONUSUNDA ÇOK RAHATIZ"

Futbolda kalecilerin öneminin henüz da arttığını tamlayan Ersin Destanoğlu, laflarını şöyleki noktaladı: "Artık henüz baş döndürücü dubara ortamında oluyorsunuz. Ayak oyunları olsun, defansın arkasına atılmış toplar olsun herhangi bir daim oyunun içindeyiz. Kalecinin önemi arttığı düşüncesince de antrenmanlar ve analizler değişik oluyor. Bu da kalecilerin gelişimine yansıdı. Türkiye'de nice mevkide ehemmiyet gösterildiğinde elleme oyuncular çıkabiliyor. Şu an kaleci dair baş döndürücü rahatız. Birçok kişi var. Bu bizim düşüncesince büyüklük donör bir şey."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler