USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

12 projede 15 bin konut satışa çıkıyor

Emlak Konut GYO hem konut endüstrisine akım getirecek aynı zamanda acemi projelerini bekleten konut üreticilerini cesaretlendirecek ortak adım yaptı. Şirket, akıbet çeyrekte İstanbul'da 12 projede 15 bin acemi konutu yaşama geçirecek.

12 projede 15 bin konut satışa çıkıyor
25-09-2021 12:39

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, 2021 yılının sonuç çeyreğinde kazançlı faaliyetlerin uran ve konut bölgeyi ilkin peyda etmek kıl payı topu topu sektörler açısından müspet olacağına ve büyümenin bitmeme edeceğine inandıklarını belirterek, "Biz de ortaklık namına sonuç çeyrekte İstanbul’un merkezi lokasyonlarında toprak meydan arsalarımızda mecmu 12 nüsha dünkü projenin satışlarına başlamayı planlıyoruz" dedi.

2 YILDA TOPLAM 35 BİN BAĞIMSIZ BÖLÜM SATIŞA SUNULACAK

2021 yılı sonuna derece İstanbul’un değerli, merkezi lokasyonlarında toprak meydan Çekmeköy, Başakşehir, Küçükçekmece, Sarıyer Ayazağa, Avcılar ve Kartal ilçelerinde toprak meydan projeleri yaşama geçireceklerini kail Gedikli, "Bu projelerimiz kapsamında müşterilerimizin gereksinimlerine mucibince tasarladığımız mecmu 15 bin özgür kısmı bu sene sonuna kadar, 2022 sene sonuna derece ise bunlara arttırma namına portföyümüzdeki bulunan arsaları da geliştirerek 20 bin özgür kısmı şimdi satışa sunmayı hedefliyoruz. Beklenti ve ihtiyaçlara hal olacak dünkü planlar geliştirmeye bitmeme edeceğiz. Emlak Konut namına ülkemizin yarınlarına güveniyor ve üretmeye bitmeme ediyoruz” niteleyerek konuştu.

“12 PROJE SEKTÖRDE DOMİNO ETKİSİ YAPACAK”

Emlak Konut GYO'nun sonuç çeyrekte satışa sunmuş olabileceği 12 projenin sektörde domino tesiri yapacağını anlatım fail Gedikli, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Piyasada dünkü ihalelerin yapılması, satışların başlaması ve vatandaşın bu planlara istem göstermesi başka konut üreticilerini de harekete geçirecektir. Arsası olanı, elinde sözleşmesi olanı ezcümle gözleyen üreticiyi cesaretlendirecektir. Geçen sene haziran ve ilkgüz ayında geliştirdiğimiz 2 ayrı ifa sistemi çağında yalnızca Emlak Konut projeleri satış yapmadı, piyasadaki topu topu firmalara yansıdı. Sadece İstanbul'a değil topu topu Türkiye'ye yansıdı. Bu müşterek etki. hususi bu piyasanın de üretime başlayacağını derece kademe görmeye başlayacağımızı düşünüyorum."

“SATIM ALMA KOŞULLARINI İYİLEŞTİRİYORUZ”

Son devirde konut fiyatlarındaki artma gündemde. Emlak Konut, fiyatların ulaşılabilir olması düşüncesince taksit bedellerini azaltmaya müteveccih müşterek emek vermek yapıyor. Hakan Gedikli bu mevzuda şunları söyledi: "Salgının hayattaki etkilerinden kaynaklı yapım sektöründe maliyet artışları oldu. İstanbul'da çevre üretimi de hazırlop olmadığı için fiyatlar da müşterek hacim arttı. Biz fiyatların müstear yükselmemesi düşüncesince kimi ihalelerimizi faziletli tekâlif zımnında silme güçlü ettik. Yeni satışa sunacağımız projelerde de satın kabul etme koşullarını iyileştireceğiz. Fiyatlar şimdi ulaşılabilir olsun niteleyerek 60 taban derece mehil farksız, açıklık ödemeli, taksidi azaltıcı ifa şartları yapacağız."

Ayrıca fiyatların şimdi ulaşılabilir olması düşüncesince ömür alanlarını baştan düzenlediklerini anlatım fail Gedikli, "Daha müşterek tomar kat tipi üstünde çalışıyoruz. Gereksiz açık alanlar adına şimdi önemsiz tipte, şimdi ulaşılabilir lakin gereksinimleri da karşılayacak, kullanılabilir dairelerle fiyatlar şimdi erişilebilir olacak. Bundan ahir projelerimizi de bu biçimde çalışacağız" niteleyerek konuştu.

“FİKİRTEPE UYUMUYLA BİR BÜTÜN OLACAK”

Fikirtepe'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesi altında çalışmalarını sürdürdüklerini anlatım fail Hakan Gedikli, "Fikirtepe'de müşterek masterplan yaparak, düzensiz bulunan teçhizat alanlarını topladık. Artık 170 bin metrekare müşterek parça parçada yeşil meydan olacak. Tüm parselleri baştan geliştirdik. Cephesiyle, silüetiyle topu topu bölgeyi müşterek dört başı mamur namına çalıştık. Cephe aydınlatmasına derece müşterek dört başı mamur olması düşüncesince çalışıyoruz. Ayrıca alana aşırı iri akıntı getirecek müşterek saygınlık caddesi yapılacak. İstanbul'daki en dobra caddelerden bir tanesi olacak. İhaleleri tamamlıyoruz. 3 parça münakasa yaptık. Önümüzdeki ay 2 münakasa şimdi yapacağız. Tahliyeler teşrinievvel ayında bitiyor. Artık Fikirtepe yılsonu bakımından müşterek yapı yeri ve yapım bölgesine dönecek" niteleyerek konuştu.

Gedikli, başka ilçelerde düzenlenen planlar üzerine şu detayları paylaştı:

“Çekmeköy’de başlamış olacak proje, doğayla iç içe müşterek konumda, az kıvrık ufki mimarlık anlayışıyla hazırlanıyor. 4 bin nüsha özgür bölümün planlandığı, ayrımlı tipte kat seçeneklerinin toprak almış bulunduğu proje, dairelere ilgilendiren açık balkon, dam ve bahçelerle sahn bulacak. Proje beraberinde toprak meydan pedagoji bilimi alanları, keyif kuruluş alanı, kreş, cami kabilinden ehemmiyetli toplumsal imkanlarla geçinme ilişkin nice imkân sunuluyor. Çocuk dubara alanları, spor ve yeşil alanları parkları ve dayanıklı aşırı toplumsal imkânın müşterek arada olabileceği proje erinçli ve katıksız müşterek geçinme ev sahipliği yapıyor.

“Avcılar’ın Firüzköy semtinde Küçükçekmece Gölü’ne yandaki pozisyonu ile yaşama geçirilecek projede ayrımlı aşamalar şeklinde toplamda 6 bine DOĞRU konut üretilmesi planlanıyor. İlk satışa çıkma aşamalarda 4 bin konut üretilecek olup, bu projede de mazmun Çekmeköy’de bulunduğu kabilinden açık bahçe, dam ve dam sahalarına eş daireler şeklinde planlanıyor. Sosyal donatıları, cami ve otopark yeri alanları ile ufki mimariye eş bu proje de mahalle konsepti şeklinde tasarlanıyor.

“Başakşehir’de satışlarnın 3 ay kabilinden çelimsiz müşterek müddet içinde tamamlandığı Vadi Evleri 1. hamle projesinin devamı namına maruz 2. hamle yaşama geçiriliyor. Farklı kat seçeneklerinin bulunacağı bu projede mecmu 400 konut üretiliyor.

“Başakşehir'in ehemmiyetli merkezi konumundaki Kayabaşı alanında de 600 konutun geliştirilmesi planlanıyor. Bu semt ulus bahçesi, ulus kıraathanesi, 5 bin nefis camisi, ilkokulu ve ortaöğretim kabilinden donatıları ile Başakşehir düşüncesince ehemmiyetli müşterek tasrif noktası durumunda.

“Küçükçekmece’de 4. evreyi satışa sunulacak Bizim Mahalle projesi, rastgele gözyaşı grubunun faydalanabileceği toplumsal ve kültürel imkanların müşterek arada bulunduğu müşterek mahalle hayatı sunuyor. İlk üç evresinin tamamına yakınının satılmış bulunduğu projede toplumsal tesislerden, tematik bebek dubara alanlarına, keyif tesislerinden kütüphaneye, pedagoji bilimi tesislerinden ulus bahçesine, resmi kurumlardan dede sporları merkezine, site müzesinden el sanatları merkezi ve spor tesislerine derece topu topu çalışkanlık alanlarıyla geceli gündüzlü canlı müşterek mahalle hayatı vadediyor. Toplamda 500 nüsha konutun toprak almış bulunduğu Bizim Mahalle’nin 4. evreyi rastgele geçinme seslenme fail ayrımlı kat tiplerini içinde barındırıyor.

“Emlak Konut GYO, Anadolu yakasının ehemmiyetli müşterek noktası bulunan Kartal’da geçtiğimiz günlerde ihalesini icra ettiği çevre dışında dünkü müşterek projeyi şimdi satışa hazırlıyor. İstanbul düşüncesince ehemmiyetli müşterek muvasala aksı bulunan E-5 ve metronun elden yanı başlangıcında toprak ilişki Kartal projesi kapsamında alanda mecmu 2 bin konut geliştirilmiş olacak.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler