Murat Sancak: Atak oynadık hatta farkı kaçırdık

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Gelip savunma özne müşterek dubara sergilemedik. Atak oynadık hatta farkı kaçırdık. Bütün aktörleri kutlama kartı ediyorum. Bu galibiyeti etraflı Adana’ya hediye ediyorum” dedi.

Spor - 2 yıl önce

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Adana Demirspor deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 aşınmış etti. Mücadelenin arkası sıra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güzel ortak karşılaşma bulunduğunu tabir fail Sancak, hamle futbolu oynayarak galip geldiklerini belirterek, “Güzel ortak karşılaşma oldu. Biz buraya kazanmaya geldik. Fenerbahçe camiasına eski olsun diyorum. Taraftarlarına da ortak mesajım var, yönetimlerine erbap çıksınlar. Bu yıl kayboldu fakat meal itibarı ile önlerinde seneler var. Bu sebeple idare ve futbolculara erbap çıksınlar. Nerede bitirirlerse ona mucibince planlama yapacaklardır. Taraftarlar rahat olsun. Çünkü Fenerbahçe iri camia. Arada hakeza aksaklıklar, mesail oluyor. Sabretsinler. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Hocamı kutlama ediyorum. Hepsini alnından öpüyorum. Gelip savunma karşılayıcı ortak düzen sergilemedik. Atak oynadık hatta farkı kaçırdık. Bütün aktörleri kutlama ediyorum. Bu galibiyeti halis muhlis Adana’ya hediye ediyorum. Takımlarını desteklemeye bitmeme etsinler. İnşallah ilerleyici süreçte elan güzel olacağız” sanarak konuştu.

“MAÇ BİTMEDEN BELHANDA’YI İÇERİ ALSINLAR DİYE BAĞIRDIM AMA DUYMADILAR”

Mücadelede Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golü kaydeden Younes Belhanda’nın gol luğundan sonradan yaşanmış bulunan vakalara da yer veren Sancak, “Belhanda’nın Galatasaray’dan gelmesinden ve Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinden çevre hakeza şeyler oluyor. Hiç lüzum yoktu. Maç bitmeden bağırdım Belhanda’yı dipdam alsınlar da başağrısı olmasın sanarak fakat duymadılar. Bir iletişimimiz olacak. Kendisiyle görüşeceğiz. Bu kulübün en kıymetli oyuncularından biri ve hakeza gerginlikler olmamasını istiyoruz. Biz Türkiye’de her insanın ikinci ekibi peyda etmek istiyoruz, misyonumuz bu. Hiçbir camiayla tartışmadan çıkıp oyunumuzu dingildemek istiyoruz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bugün Allah kader etti ve kazandık, mutluyuz. Daha evvela anahtar verdiğim takımdı Fenerbahçe. Maçtan evvela futbolcularıma söyledim, ‘Benim düşüncesince kazanın’ dedim. Galatasaray’ı da yenmiştik. Beşiktaş ile deplasmanda 3-0’dan 3-3 berabere kalmıştık. Trabzon’da da aşırı görkemli oynamıştık fakat ak yazılı bulunan Trabzonspor’du. Güzel ortak maçtı ve galibiyeti adalet ettiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“OYUN İÇERİSİNDEKİ YABANCI SAYISINI SERBEST BIRAKIN”

Ara nakil dönemindeki çalışmalardan bahseden Murat Sancak, ecnebi aktör kuralıyla ilgilendiren de düşüncelerini paylaştı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e ecnebi aktör kuralı dair ileti yollayan Sancak, “Öyle kuzey nakil yapmayı düşünmüyoruz. Bazı alanlarda aksaklıklarımız var. Yerli aktör oynatma sisteminden çevre güzel evcil kabul etmek istiyoruz. Bu mevzuda başağrısı yaşıyoruz. Buradan da federasyon başkanımıza sesleniyorum, ecnebi sayısını 14’ten 10’a düşürün fakat düzen içerisindeki sayıyı başıboş bırakın. Daha evvela defaatle söyledim, esasen söylüyorum. Bütün hocaların elini kolunu bağlıyorsunuz, buradan da mesajım olsun” halinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan: Ülkemizin ciharıyek yanı hızlı veya yüksek hızlı trenle ulaşılabilir hale gelecek

2022-01-08 16:37 - Politika

Adana Demirspor, Lille'den Mustafa Kapı'yı transfer etti

2022-01-08 15:23 - Spor

Arap koalisyonu: Husiler ele geçirdikleri gemiyi bırakmazsa limanları amacımız olur

2022-01-04 23:28 - Dünya

Balkanların kış turizm rotası Bosna Hersek, Türk turistleri bekliyor

2022-01-04 14:34 - Dünya

Ürdünlü akademisyenin anadan görme yöntemlerle meydana getirdiği ev meraklıların yol uğrağı noktayı oldu

2022-01-06 15:13 - Yaşam

Arabuluculukla 2021 yılında 1 milyon 107 bin kişi el sıkıştı

2022-01-04 09:58 - Gündem

Yerli otomobil TOGG Las Vegas’ta görücüye çıktı

2022-01-06 15:43 - Teknoloji

New York ve New Jersey alanına mevsimin ilk eş yağdı

2022-01-07 18:34 - Dünya

Murat Sancak: Atak oynadık hatta farkı kaçırdık

2022-01-11 00:34 - Spor

Türkiye'nin 2021'deki otomotiv ihracatını taraf endüstri ürünleri sırtladı

2022-01-09 11:16 - Ekonomi

İlgili Haberler

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:06 - Spor

THY Euroleague: Maccabi Tel Aviv: 78 - Fenerbahçe Beko: 74

05:06 - Spor

Watford, Slaven Bilic ile yollarını ayırdı

04:05 - Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları gayesi düşüncesince çalışıyor

15:07 - Spor

Aboubakar, Beşiktaş’taki üçüncü döneminde ilk golünü kaydetti

23:06 - Spor

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya