Spor

Yukatel Kayserispor, 'Turkovac' yazılı formayla mücadele etti

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında mihman etmiş olduğu Altay'ı 1-0 aşınmış fail Yukatel Kayserispor, üstünde 'Turkovac' yazılı formayla mücadele etti.

Yukatel Kayserispor, 'Turkovac' yazılı formayla mücadele etti
10-01-2022 10:46

Yukatel Kayserispor, Erciyes Üniversitesi çeşidinden geliştirilen ve evvel domestik koronavirüs aşısı olma niteliği mevcut Turkovac'ı formasında taşıdı. Sarı kırmızılılar, evinde Altay'ı 1-0 mağlup ettiği pik eğin ve göğsünde 'Turkovac' yazan forma ile çıktı. Formanın kollarında ise 'Aşını ol' yazısı toprak aldı.

MUSTAFA ÇALIŞ: SÜPER LİG TAKIMLARIMIZIN MAÇLARA TURKOVAC PANKARTIYLA ÇIKMASI BİZİ AYRI MUTLU ETTİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, karşılaşmanın arkası sıra matbuat mensuplarına meydana getirdiği açıklamada, "Kayserisporumuzu, Berna başkanımızı ve futbolcularımızı kutlama kartı ediyoruz. Gerçekten sunturlu ortak hile oynadılar. Özellikle Berna başkanımıza aşırı teşekkürname ediyoruz. Yerli aşımız Turkovac'ı, ulusal aşımızı gündeme getirmesi ve halis muhlis Süper Lig takımlarımızın maçlara Turkovac pankartıyla çıkması bizi ayrı bahtiyar etti. Biz de dakika Aykut hocamız ve Zafer hocamızla geldik. Herkese teşekkürname ederiz. Kayserisporumuza başarılar diliyoruz. Kayserispor'u evvel 5 ila 10 ekip ortada kullanmak istiyoruz" dedi.

ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ise, Kayserispor'un karşılaşmaya üstünde Turkovac yazan formayla çıkmasını şöyleki değerlendirdi;

"Berna başkana farkındalık ve davetleri düşüncesince başkaca teşekkürname ediyorum. Turkovac düşüncesince halis muhlis Süper Lig takımları farkındalık yarattı. Bugün de Kayserispor kazandı. Ayağımız iyi geldi. Hayırlı olsun" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?