Teknoloji

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor

Vodafone, yeni döl perişan anlayışı doğrultusunda Türkiye genelinde mağazalarını yenilediğini duyurdu. Değişen alım satım alışkanlıklarına makul kendisine mağazalarını şimdi aşkın tür ve yeni döl mamüllerin sergilenebileceği alanlara dönüştürmeyi hedefleyen Vodafone,

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor
11-12-2021 10:32

Yeni döl dağınık anlayışı doğrultusunda mağazalarını da yenilemeye süregelen Vodafone, mütebeddil alım satım alışkanlıklarına akıllıca yerine mağazalarını elan aşkın tür ve yeni döl mamüllerin sergilenebileceği alanlara dönüştürüyor. Aynı sürede mağazalarına sürdürülebilir ve çevreci müşterek etiket de kazandırmayı hedefleyen Vodafone, yeni döl mağazalarında yüzdelik 95’i arka dönüşümden elde edilmiş ve tabii malzemeler kullanıldığını açıkladı.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ANLAYIŞIMIZI MAĞAZALARA YANSITIYORUZ

Dünya Mağazacılar Günü vesilesiyle müşterek izah işleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, çoğalma hedeflerimizi gerçekleştirirken anne odağımız bahtiyar paydaşlar gerçekleştirmek olmaya bitmeme ediyor. Paydaş ekosistemimizde mağaza çalışanlarımızın ehemmiyetli noktayı var. Bugün Türkiye’nin ciharıyek yanına yayılan mağazalarımızın yanı esna Vodafone Evde, Vodafone Dağıtım Merkezi, Vodafone Hizmet Noktaları ile beraberce hep 11 bin 350 insana istihdam sağlıyoruz. Mağazalarımızın maaş hep kadem trafiği kestirmece 9 milyon. Mağaza çalışanlarımızın özveren emek harcamaları ve alıcı odaklı yaklaşımları sebebiyle bu trafiğin gelişigüzel sabık devir arttığını görmekten mevki duyuyoruz. Mağazalarımızı yeni döl dağınık anlayışıyla baştan tasarlıyoruz. Değişen alım satım trendleri doğrultusunda mağazalarımızı müşterilerimize cerrah ürünlerinin yanı esna elan aşkın tür ve yeni döl mahsulat de sunabildiğimiz uygulayım bilimi mağazalarına dönüştürüyoruz. Ayrıca, şebekesinde yenilenebilir erke kullanan geçmiş ve müşterek tane cerrah yerine sürdürülebilirlik anlayışımızı mağazalarımıza da yansıtıyoruz. Yeni mağazalarımızda geçer not materyallerin %95’i arka dönüşümden elde edilmiş ve tabii malzemelerden oluşuyor. Vodafone olarak, alıcılarımız düşüncesince en güzel deneyimi sunmaya bitmeme edeceğiz. Bu vesileyle, kâffesi mağaza çalışanlarımızın Dünya Mağazacılar Gününü kutluyoruz.”

ÜRÜN PORTFÖYÜ GENİŞLİYOR

Vodafone, yeni döl mağazalarında, müşterilerinin istem ve gereksinimleri doğrultusunda verim portföyünü çeşitlendirdiğini açıkladı. Buna göre, Vodafone mağazalarında cep telefonu, tablet ve elektronik beyin üzere cihazların yanı esna zeki ev aletleri, zeki saatler üzere giyilebilir teknolojiler, kulaklık ve hoparlör üzere ekosistem ürünleri de satışa sunuluyor. Vodafone mağazalarında verilen yeni döl ürünleri cerrah özgür kâffesi alıcılar mağazalara hususi kampanyalardan faydalanarak satın alabiliyor. Müşteriler, beğendikleri ürünleri mağazalardan satın alabildikleri gibi, online mağazada arazi düzlük elan muhtelif verim yelpazesinden müşterek verim yeğleme edebiliyor ve bu mamüllerin istedikleri adrese tasdik edilmesini de istem edebiliyor.

MAĞAZALARA DİJİTAL DOKUNUŞ

Vodafone’un yeni döl mağazalarında arazi düzlük QR kodun okutulmasıyla alıcılar ferdî sayısal araştırma görevlisi TOBi’ye yönlendiriliyor. Böylece, adanmış noktaları birer sayısal mağazaya dönüştürülüyor. Aynı sürede Vodafone mağaza mensupları kullandıkları Vstar hareketli uygulaması üstünden TOBi ile gelişigüzel sabahleyin mağaza performanslarını ve ayın önceliklerini görebiliyor.

“YEŞİLİ SEVEN KIRMIZI” MAĞAZALAR

Yeni döl mağazalara bağlı şirketten meydana getirilen yazılmış açıklamada, “Vodafone’un yeni döl mağazaları firmanın sürdürülebilir yaklaşımını da yansıtıyor. Doğal ve natür dostu materyallerin kullanıldığı yeni Vodafone mağazalarında çatı panelleri yüzdelik 100 arka dönüşümden elde edilmiş malzemelerden oluşurken, zeminde geçer not gereç yüzdelik 97 oranında tabii bulunan linolyumdan elde ediliyor. Mağazalarda arazi düzlük ve “Yeşili Seven Kırmızı” konseptiyle açılan yeşil duvarda ise sulamaya gerekseme duymayan mumyalanmış nebatat kullanılıyor. Vodafone, yeni dizayn anlayışıyla dekore etmiş olduğu mağazalarından çıkan emektar mobilyaları da sayısal iş ortakları kanalında değerlendirerek yüzdelik 100’e benzeyen müşterek arka inkılap oranına ulaşmayı hedefliyor” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?