Eğitim

Türk Telekom grup şirketi Sebit’ten zata mahsus LGS hazırlık sistemi

Türk Telekom iştiraki ve kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık ürünü Raunt'un geliştiricilerinden Sebit, öğrencilere Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) çıkan soruları çözebilmeleri düşüncesince müstelzim becerileri kazandıran çokbilmiş birlikte görgü bilimi bilimi ?

Türk Telekom grup şirketi Sebit’ten zata mahsus LGS hazırlık sistemi
05-09-2022 14:05

Türk Telekom iştiraki ve Türkiye'nin önde mevrut terbiye teknolojileri şirketlerinden bulunan Sebit, geliştirdiği terbiye çözümleriyle milyonlarca öğrencinin hayatına bedel katmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Sebit, 34 salname Ar-Ge deneyimiyle Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanmakta bulunan 8'inci dershane öğrencilerine sınavda güzel olmaları düşüncesince müstelzim yukarı dozaj becerileri vermek neredeyse Vitamin LGS'yi geliştirdi.

LGS'ye hazırlıkta gelişigüzel öğrenciye özel düzentileme sistemi
Vitamin LGS; öğrencilere LGS başarısı düşüncesince müstelzim okuduğunu anlama, nazik düşünme, sıkıntı çözme, manken geliştirme, çözümleme ika kadar yukarı dozaj becerileri kazandıran “akıllı birlikte düzentileme sistemi” sunuyor. Sistem sebebiyle erir gelişigüzel soruda mektepli değerlendiriliyor ve yanlışlarına uyarınca karşısına acemi sorular çıkarılarak eksiklerini tamamlaması ve amaç odaklı ilerlemesi sağlanıyor.

Tek birlikte setle sınava hazırlık
Yapılan açıklamaya göre, Vitamin LGS; maharet kesiksiz acemi evlat istifham ve hal videosunu, eksikleri tamamlamaya müteveccih interaktif sarıklı bap anlatımını, LGS ile efdal benzerlikte sorulardan oluşan tecrübe sınavları ve ibret denemelerini, raporlarla öğrencinin gelişimini ve eksiklerini yayınlayan başarım izleme sistemini, öğrenciyi cevaplarına uyarınca yönlendiren “Adım Kartları Seti”ni ve LGS'ye hazırlıkta en aşırı yeğleme edilen istifham bankalarını yegâne birlikte terbiye setinde sunuyor. Vitamin LGS'de mevcut interaktif sarıklı bap anlatımları, öğrencinin aynı birlikte öğretmenle ibret işliyormuş kadar fiilen konulardaki eksiklerini tamamlamasına araştırma görevlisi oluyor. Ayrıca ibret denemeleri ve LGS ile efdal benzerlikteki tecrübe sınavlarıyla mektepli eksiklerini tamamlıyor, asıl imtihan deneyimi yaşıyor ve öteki öğrenciler arasındaki sıralamasını görüyor. Vitamin LGS Adım Kartları'nın kurnaz yapısı, öğrenciyi gelişigüzel birlikte soruda akıllıcasına ve yanlışlarına uyarınca ayrımlı birlikte soruya yönlendiriyor, öğrencinin kazanması müstelzim becerilerde tatbik yapmasını sağlıyor. Böylece öğrenci, acemi evlat soruları çözmede güzel olabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?