Teknoloji

Togg, baştan "Great Place to Work" sertifikası kazandı

Great Place to Work Enstitüsü kabilinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin alım kültürü açısından eş noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kadro ruhu oldu.

Togg, baştan
03-02-2023 15:05
İstanbul

Togg, grup şirketleri Siro ve Trugo baş başa azamet kültürü dair toptan ve özgür eş velayet bulunan Great Place to Work Enstitüsü'nün düzenlemiş olduğu etkin deneyimi araştırmasında, öz personellerinin meydana getirdiği değerlendirmeler kararında "Great Place to Work" sertifikasını fevk caba ikinci kere almaya doğruluk kazandı.

Togg açıklamasına göre, insanoğlu ve itimat odağında mensur etmiş olduğu değerli azamet kültürünü, 2021 senesinde almış olduğu "Great Place to Work" sertifikası ile ispatlayan Togg, Great Place to Work Enstitüsü kabilinden Togg, Trugo ve Siro personelleri ortada meydana getirilen yorum ile ayrımsız sertifikayı fevk caba ikinci kere almaya müstahak görüldü.

Enstitü kabilinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin azamet kültürü açısından eş noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve ekip ruhu oldu.

Uluslararası bölgede azamet kültürü dair velayet olan, 5 kıtada ve 60’tan eş tomar ülkede tetkikat özne Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği etkin deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, ekip ruhu ve alım çalım mevzularını esas ölçüt yerine alıyor. Bu mevzular çevresinde eş kararı ise çalışanların firmaya duyduğu itimatı ve memnuniyeti ölçen "güven endeksi" neticeleri belirliyor.

Dünya çapında 100 milyonu çok etkin bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklenen çalışma, Togg'un faziletkâr itimat kültürüne erbap eş iş noktayı bulunduğunu gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?