Spor

Sergen Yalçın: Daha sağlam durmamız gerekiyor

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, branşında Adana Demirspor ile akıbet dakikada yediği golle 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın arkası sıra matbuat toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Sergen Yalçın: Daha sağlam durmamız gerekiyor
22-09-2021 00:24

Kendileri düşüncesince emekli müşterek geceleyin bulunduğunu anlatım fail Sergen Yalçın, "3-0'dan sonradan oyunun ikinci devresinde 3-3'e gelmesi başlıca müşterek talihsizlik. Takım şekilde zoru başarıyoruz. 3 devir geçmiş de zoru başardık. Üzgünüz. Bu çeşit maçlar olacak. Öne geçtikten sonradan akıbet kısımda oyundan düştük. Daha pörsümemiş aktörleri soktuk lakin kalburüstü olamadık. Sonuçta etraflıca maratonda hakeza neticeler rastgele takımın başına geliyor. Çok aşkın büyütmemek lazım. Buradan katılması müstelzim derslerimizi alıp yoluma sürdürmek zorundayız. Ciddi açıdan emekli müşterek süreçten geçiyoruz. Ghezzal ve Larin'in durumlarını bilmiyorum. Rosier'in al yaşlı var. O da bizim düşüncesince mesele olacak. Bu çeşit süreçler zaman ortamında oluyor. Telafisi bulunan şeyler. İnşallah hakeza şeyleri müşterek henüz yaşamayız diyerek konuştu.

"BALOTELLİ HAREKETİ DİREKT BANA YAPTI"

Adana Demirspor'un 2'nci golünü kaydeden Mario Balotelli'nin golün peşi sıra namına akıllıcasına müşterek akım yaptığını kail Yalçın, "Ben kendisini tanımam. Telefonla konuşmadım, müşterek diyaloğum yok. O hareketin karşılığı soluk yaşlı mı, al mı siz henüz güzel biliyorsunuz. Profesyonel futbolcuya yaraşıksız müşterek davranış. Benim kendisiyle iletişimim olmadı. Kendisi ve Adana Demir topluluğu yerine can sıkıcı müşterek durum. Ben namına yanıt vermedim. Ben uran direktörüm, o futbolcu. Zaten bire müşterek ölçüde değiliz. Onları dayalı müşterek durum. Ben namına yanıt vermedim" ifadelerini kullandı.

"ZEMİN İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL"

Vodafone Park yerin istedikleri ölçüde olmadığını kail Yalçın, "Dortmund maçının peşi sıra da oyunculardan yakınma geldi. Milli karşılaşma arasından sonradan yerin güzel olacağını bizlere söylüyorlar. Umarım anca de olur. Maçlar güzel zeminde oynanmalı. Umarım düzelir" dedi.

"KUNTZ ÖNCE SAÇMALADI, SONRA TOPLAMAYA ÇALIŞTI"

Bu zaman hakemlerle dayalı bahsetmek istemediğini kail deneyimli uran adam, "Olanı biteni görüyorsunuz. Neyle dayalı konuşsam tepkime alıyorum. Uleinberg gelip benle dayalı izah yapıyor. Bu eş yabancı. Bugün aktör akım yapıyor bana. Oyuncu yabancı, hayatımda görmedim. Bakıyorsunuz apayrı müşterek yerden benimle dayalı bazısı izahat geliyor. Kuntz müşterek şeyler söyledi. evvel saçmaladı. Sonra toparlamaya çalıştı. Bana müşterek obje anlatmak talip var ise kıvırmaya gerek yok. Açık açıkça söyleyebilir. Ben aracısız konuşuyorum. Sürekli benim üzerime mevrut cümleler var. Herkes müşterek obje söylüyor benle ilgili. Benim kimselerle biçimsiz müşterek diyaloğum yok. Türkiye'de yaşamayan insanoğlu benle dayalı konuşuyor. Bu enteresan. Ben hakeza kimselerle diyaloğa tahavvül eylemek istemiyorum lakin tahavvül eylemek talip var ise da gireriz. İnşallah artık hakeza şeyler yaşanmaz" biçiminde konuştu.

"GEÇEN SENE DE KÖTÜ OYNAYIP KAYBETİĞİMİZ MAÇLAR OLDU"

Karşılaşmanın 3-0'dan 3-3'e gelmesinde yorgunluğun da can alıcı bulunduğunu fakat bunun müşterek mazeret olmadığını tamlayan Yalçın, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Montero ve Welinton akıbet 5-6 bugün beni çıkart demeye başladı. Arka arkaya maçlar oynuyoruz. Sezon başı normal. 3 devir geçmiş başlıca müşterek karşılaşma oynadık. Onun 4 devir öncesinde Dortmund ile tempolu müşterek karşılaşma oynadık. Oyuncuları da idrak eylemek lazım. Arka arkaya sallanmak aktörleri yoruyor. 3-0'dan 3-3'e gelmesi müşterek mazeret mi, elbette ki değil. Hiçbir biçimde 3-3'e getirmemek gerekiyordu. Daha sağlam durmamız gerekiyor. Daha anık olmamız gerekiyor. Sezon ortamında bu çeşit neticeler çıkabiliyor. Geçen yıl böke olduk lakin 8 karşılaşma kaybettik. Kötü oynayıp kaybettiklerimiz oldu. Bundan sonrasını kesinlikle düzeltebiliriz, bunu eyitmek henüz mantıklı."

"BU HAREKETİN SEBEBİ BU OLAMAZ"

Daha geçmiş Balotelli transferinin namına önerilip, önerilmediği sorulan Yalçın, laflarını noktaladı:

"Bize tavsiye edilen nice aktör var. 40, 50 kıta aktör öneriliyor. Birçok aktör geliyor. Biz bunların içerisinden aktör seçiyoruz. Böyle tepkinin nedeni bu olamaz. Hiç kimesne kabul eylemek durumunda değil. Herkes düzen düzenine gereğince aktör alıyor. Her takımda oynayabilir. Bende olamaz apayrı müşterek arazi olur. Bir derinti topluluk var. Bu hareketin müşterek açıklaması olamaz. Çok sade müşterek hareket. Kendisine yakışmadı."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?