Spor

Muslera: “Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz”

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Lazio maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada, "Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Muslera: “Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz”
09-12-2021 00:13

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynayacakları Lazio savaşı öncesinde planlı matbuat toplantısında iletişim araçları çalışanlarının sorularını yanıtladı.

İtalya'da emektar ekibi Lazio'ya dirlik oynayacak olmanın kendisi düşüncesince birey hissedar ağıt taşıdığını anlatım fail gıllıgışlı ağ bekçisi şu ifadeleri kullandı:
“Benim düşüncesince bazısı havas aşırı bilge olacak. Üzerinden 10 yılı epey devir geçişine karşın burada aşırı ehemmiyetli ve aşırı sevildiğim, iri hissedar aşkla, iri hissedar tutkuyla yaşadığım eyyam geçirdim. Yarınki karşılaşma bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli olacak. Takım kaptanı şekilde şurası söyleyebilirim ki kılıç dinç hissedar takımız, rastgele çağ çalışarak, çalışma ve efor göstererek buraya kadar geldik. Disiplinimizden, düzenimizden katiyen ödün vermedik. Kesinlikle aşırı çalıştığımızın altını resmetmek istiyorum. Tabii ki yarınki karşılaşma aşırı zahmetli olacak. Karşımızda Lazio üzere hissedar rakip var. Zor dönemlerden de evvel olmamamıza karşın kılıç katiyen mütevaziliğimizden de ödün vermeden ağır hissedar şekilde, kararlılıkla ilerleyerek özgüvenimizi kasılma etmeye fiilen bitmeme ediyoruz. Maçın zahmetli bulunduğunu bilmemize karşın banko hedeflerimiz var. Biz de iddialıyız. Cesaretle bu maçı göğüsleyip en elleme halde sahadan boşanmak istiyoruz.”

“İtalya'da aşırı sevinçli devir geçirdim"

Fernando Muslera, namına yöneltilen “Lazio'da aşırı gençken oynadın. O günlerden bugüne neler değişti?” sorusuna ise şu halde karşılık verdi:
“Geçmişte aşırı güzel, aşırı sevinçli eyyam geçirdim burada. O vakitler pakt başkanı De Rossi beni getirmişti. Ben o vakitler aşırı gençtim. Benim gelişmemi, olgunlaşmamı beklediler. Benimle idman uğrunda müspet iradeleri oldu. Çok elleme hissedar ilişkimiz beli gerçekten. Onlarla bu arada İtalya kupasını, şimdi sonraları İtalya Süper Kupası'nı iktisap imkanını yakaladım. Bunlar benim düşüncesince ve kariyerim düşüncesince hatırladığım doruk noktasında benimseme edebileceğim en ehemmiyetli dü hatırat beli diyebilirim. Taraftarla da aşırı ehemmiyetli hissedar ilişkimiz olmuştu. Her sahaya çıktığımda onların da sevgisini, coşkusunu, desteğini arkamda hissettim. Bu da bana maneviyat ve çelim verdi şüphesiz. Saha ortamında olmasıyla birlikte ortalık haricinde da aşırı elleme arkadaşlıklarım beli ve onların da sebebiyle hakkıyla İtalya'da günlerimi aşırı sevinçli hissedar hale, deneyime dönüştürdüğünü düşünüyorum.”

“Korkusu sıfır hissedar takımız"

İki ekip ortada aşırı hissedar tomar ayırt olmadığını tamlayan deneyimli ağ bekçisi, “İki ekip arasındaki farka erişince gerçekte dü ekip ne kadar birbirinden ayrımlı bunu aşırı da hissedar tomar söyleyemeyeceğim. Çok farklar görmüyorum. Biz dinç hissedar takımız, dinç ancak aşırı çalışan, himmet yayınlayan ve ayrımsız sürede korkusu sıfır hissedar takımız. Lazio şimdi deneyimli, düzenli hissedar takım. Nasıl yola bitmeme etmesi icap ettiğini bilici hissedar takım. Belki de ön maçta bulunduğu üzere günah yapanın kaybedebileceği hissedar boyut meydana gelebilecek. Biz hocamızla bu arada stratejilerimizi ve taktiklerimizi çalıştık. Kendisinin de bizlere vereceği emirler doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Liderliği destek olmak düşüncesince savaş edeceğiz"

Kupada yolun sonuna kadar kıymetlendirmek istedikleri anlatım fail Muslera, laflarını şöyleki noktaladı:
“Evet şu anda grupta hissedar numara sıradayız. Yarın da kılıç liderliği destek olmak için, Lazio da birinciliği çıkarmak düşüncesince savaş edecek. İki takımda da bu şampiyonanın sonuna kadar gitme kapasitesi mevcut. Bundan ahir evrelerde şampiyonluk şimdi da zorlaşacak. Ben dü takımın da lüzum istediklerini sahada ortaya koyma mantalitesi olarak, gerekse hayallerinin ve hedeflerinin de eş bulunduğunu düşünüyorum. Her dü takımın da malum hedefi muhtemel olmasıyla birlikte gelecek kıymetlendirmek ve şampiyonanın son noktasına kadar başlamak olacak. Lazio ile finalde yeniden görüşmeyi hedefliyoruz, umarım. Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz.”

Burak Ortahamamcılar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?