Magazin

İranlı ünlü yönetmen Majid Majidi Türkiye’de

İranlı yönetmen Majid Majidi, 4’üncü Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali düşüncesince İstanbul’a geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın hususi davetiyle Beyoğlu’nda ağırlanan Majidi, geçmiş onuruna maruz hususi yemekte sanatçılar ve gazetecilerle buluş

İranlı ünlü yönetmen Majid Majidi Türkiye’de
04-12-2021 12:08

Türkiye’de beyaz perde dünyasının uran manada baş döndürücü geliştiğini, aktör sayısı ve üçkâğıtçılık dalında da varlıklı bulunduğunu kail Majidi, Başkan Yıldız’ın “Türkiye-İran eş inşası müşterek film düşüncesince elimizden mevrut desteği vermeye hazırız” teklifine baş döndürücü sevindiğini anlatım etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Kültür Yolu’nun festivaller ve kültür-sanat etkinlikleriyle sene süresince çalışkan tutacaklarını söylerken Majidi’nin Atlas Sinema Müzesi’nde vereceği beceriklilik dersinin de baş döndürücü manalı ve hususi müşterek yerde gerçekleşeceğini söyledi.

Majid Majidi, dakika oyuncuların, yönetmenlerin ve beyaz perde dünyasından adların katılacağı hususi derste beyazperdeye ilişkin tecrübelerini paylaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?