Spor

İlhan Palut: Fenerbahçe karşısında galip gelmek istiyoruz

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Ligin 11’inci haftasında iç sahada oynanacak Fenerbahçe maçıyla ait adına konuştu. Palut, “Rakiplerimize hürmet duyuyoruz. Fakat bu maçta zat oyunumuzu oynayarak baş döndürücü güzel uğraş edip, galip gelmek istiy

İlhan Palut: Fenerbahçe karşısında galip gelmek istiyoruz
28-10-2021 17:43

Cumartesi haset oynanacak Fenerbahçe maçı önceleri hazırlıklarını sürdüren İttifak Holding Konyaspor antrenmanına takımdan ayrı etkin Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic katılmadı. Isınma hareketleri ile başlamış bulunan antrenman, 5’e 2 ile bitmeme etti. Yeşil-beyazlılar, atiklik çalışmasının peşi sıra meydana gelen taktik emek vermek ile antrenmanı sonlandırdı.

PALUT: KENDİ OYNUMUZU OYNAYACAĞIZ

Antrenmanda açıklamalarda mevcut İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Rakiplerimize hürmet duyuyoruz. Fakat bu maçta kişi oyunumuzu oynayarak baş döndürücü elleme uğraş edip, galip gelmek istiyoruz. Her maçta uğraş etmemiz lazım. Bunun indinde fazlalık ayak topu hesabına da doğruları katmak istiyoruz. Biz sahadan elleme müşterek netice ile boşanmak istiyoruz. Önceliğimiz elleme futbol, elleme mücadele. Fenerbahçe’nin tek pik motivasyonu fire çıktığını görmedim. O manada rakibimizin müşterek sorunu bulunduğunu düşünmüyorum. Ama elbette ki birkaç maçlık yıpranmalarından, buradan alacakları elleme netice ile büyümek isteyeceklerdir. Biz de buna elleme uğraş ve oyunla yanıt vermeye çalışacağız. Mpoku esbak itibarı ile takımla beraberce çalışmalara başladı. Maçın kadrosunda da toprak alacağını düşünüyorum. Kayserispor maçında sakatlanan Amir’in vaziyeti da karşılaşma haset anlaşılan olacak” ifadelerini kullandı.

AHMED HASSAN: ÖNEMLİ OLAN GALİP GELMEK

İttifak Holding Konyaspor’un golcü oyuncusu Ahmed Hassan, Sokol Cikalleshi ile beraberce oynamanın elleme olabileceğini söyledi. Hassan, “Kaliteli oyuncularla dingildemek rastgele devir baş döndürücü güzeldir. Cikalleshi ile dingildemek da böyle. Sokol da benim kadro arkadaşım. Onunla beraberce dingildemek benim açımdan baş döndürücü müfit kabil ancak hocamızın kararıdır. Eğer hocamız 2 forvetle dingildemek isterse bu benim açımdan da elleme olur. Kim oynarsa oynasın, ehemmiyetli bulunan galip gelmek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?