Spor

Getafe, Real Madrid’i Enes Ünal ile geçti

İspanya LaLiga Santander'in 19'uncu haftasında Getafe, alanında Real Madrid'i 9'uncu dakikada Enes Ünal'ın attığı gol ile 1-0 yenik etti. Bu sonuçla, Getafe, reis Real Madrid'in 11 maçlık yenilmezlik serisine de sonuç vermiş oldu.

Getafe, Real Madrid’i Enes Ünal ile geçti
02-01-2022 18:34

LaLiga Santander'in 19'uncu hafta karşılaşmasında Getafe, önder Real Madrid'i mihman etti. Ev sahibi ekip, 9'uncu dakikada Militao'nun hatasıyla hepsi fak ulusal aktör Enes Ünal'ın penaltı alanı içinden attığı golle 1-0 öne geçti ve geçmiş nısıf bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince Getafe, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu netice ile Getafe puanını 18'e yükseltirken karşılaşma olağandan 16'ncı sıradaki yerini korudu. Real Madrid ise 46 puanda kaldı ve en benzeyen rakibi Sevilla'nın 2 karşılaşma olağandan 8 nokta uğrunda liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya geçmiş 11'de başlamış olan ve takımına 3 puanı getiren golü kaydeden ulusal topçu Enes Ünal, 83'üncü dakikada yerini Jakub Jankto'ya bıraktı.

SON 9 MAÇTA 6 GOL

LaLiga Santander'de 2022 yılının geçmiş golünü kaydeden Enes Ünal, akıbet haftalarda yakaladığı çıkışla da nazarıitibar çekiyor. Getafe'nin akıbet 9 maçta attığı 10 golün 6'sında imzası mevcut ulusal oyuncu, İspanyol kadrosunun yakaladığı çıkışın da en şişman mimarı konumunda toprak alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?