Spor

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına zaman icra ettiği antrenmanla başladı.

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı
11-12-2021 17:53
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana çelim emek harcaması ve istinas hareketleri ile başlandı. Daha sonraları beceri küf emekleri üstünde duruldu. Antrenmanın bu bölümünden sonraları sonuç oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında dört dörtlük müddet düzlük oyuncular yenilenme emek harcaması yaptı. Ana kısımda ise sınırlanmış bölgede dayanıklılığa müteveccih koşa kermen aldatmaca oynandı.

Lazio maçı öncesindeki istinas bölümünde sol kasık (adductor) kas grubunda dert hissederek ısınmayı yarıda bırakan Marcao Teixeira, soyunma odasında meydana getirilen otama sonrası karşılaşmada 90 bugün fariza almıştı. Müsabakanın peşi sıra tedavisine başlanan oyuncunun, Sivasspor maçında şekil giyip giymeyeceğinin sonucu risk/analiz karşılaştırılmasına mucibince verilecek.

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını ferda zaman 12.00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonraları zaman 16.00'da Türk Hava Yolları'na ilişik hususi ortak uçuşla Sivas'a akım ederek yarışma evveliyat bu şehirde kampa girecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?