Magazin

Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi

Başakşehir Belediyesi, lakırtı ve müziğin harmanlandığı Akademi Akustik programı ile müzikseverlere sevinçli birlikte geceleyin ezanı yaşattı. Rap müziğin güzel adı Eypio, yüzü sıcak şarkılarını Başakşehir kaza sakinleri için söyledi.

Eypio şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi
04-12-2021 12:43

Keman virtüözü Muhammed Yıldırır’ın sunmuş olduğu Akademi Akustik programının misafiri rap müziğin müstehap adı Eypio oldu. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programa Başakşehir kaza sakinleri derin uyanıklık gösterdi. Müzikseverler, Eypio’nun müstehap şarkılarına baştan sona müşterek ağızdan zevcelik etti.

“KÜÇÜK BİR KAMERAYLA MİLYONLARA ULAŞTIK”

Müzik gerçekleştirmek için evvel müziği istihbar etmek icap ettiğini anlatım fail Eypio, “Rap yapmayı ve söylemeyi seviyorum. Bu vakte derece rap haricinde müşterek musiki düşünmedim. Bunun en iri sebebi rap müziğe bulunan sevgimdir. İlk yaptığımız şarkıya baş döndürücü inanmıştık. Şarkının degaje kitlelere ulaşacağını biliyorduk. Öyle de oldu, ıvır zıvır müşterek alıcı ile başladığımız bu serüvende endamsız müddet içinde milyonlara ulaştık” dedi.

“İYİ BİR KALEMİNİZ OLMALI”

“Rap musiki gerçekleştirmek için ilk evvela baş döndürücü elleme müşterek kaleminiz olması gerekiyor” diyen Eypio, “Bazen müşterek sabah yeli dirimsel ve baş döndürücü elleme şeyler yazarsın. Bazense derinlemesine müddet müşterek bilinçlilik yazamazsınız. Her şeyden önemlisi elleme müşterek kaleminiz olması gerektiğidir. İyi müşterek yazar ile sınırlarınızı zorlayabilir, birbirinden elleme eserlere imza atabilirsiniz. Yüreklere dokunabilir, yüreklerde kalabilirsiniz.” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?