Magazin

Esenler'de Bilal Sonses rüzgarı esti

Esenlerli gençler, Bilal Sonses konseriyle baharı coşkuyla karşıladı. Çay ve sahlep ikramının yapıldığı etkinlikte çoluk çocuk doyasıya eğlendi.

Esenler'de Bilal Sonses rüzgarı esti
17-03-2022 09:29

Esenler Belediyesi kabilinden planlı “Bahara Merhaba” konserinde Bilal Sonses oyunluk aldı. “Gençlik Ateşi”nin yakıldığı etkinlikte gençler, akıbet zamanların müstehap adı Bilal Sonses'in seslendirdiği şarkılara zevcelik etti. Gençlik konserinde gençlere dev kazanlarda ısıdam çay ve sahlep ikramı yapıldı. Ayrıca etkinliğe eklenmiş olan topu topu gençlere empermeabl ve genel ağ paketi armağan edildi. Çok sayıda gencin baharı karşıladığı konser, mülevven görüntülere oyunluk oldu.

"Okuldan çocuklarımızı alıp konsere getirdik"

Arkadaşıyla baş başa çocuklarını okuldan alıp konsere mevrut Tuba Gençtürk, "Arkadaşlarımızla geldik. Okuldan çocuklarımızı alıp konsere getirdik ortak başkalık olsun diye. Hem evlatlarımızın üstünden o stresi gitsin hem buradaki o enerjiyi atmosferi tatsınlar istedik. Belediye Başkanımızdan aşırı memnunuz Allah razı olsun. Bize hakeza iyi etkinlikler icra ettiği düşüncesince bu endüstrisi bizlere sağlamış olduğu düşüncesince aşırı teşekkürname ederiz. Yazın da aşırı iyi olmaktadır buralar. Çok memnunuz aşırı teşekkürname ederiz" sanarak konuştu.

"Bilal Sonses'i sevdiğim düşüncesince karşıdan geldim"

Anadolu yakasından dinleti düşüncesince geldiğini tabir fail Aleyna Cengiz ise, "Arkadaşlarımla geldim. Bilal Sonses'i sevdiğim düşüncesince karşıdan geldim. Eğleneceğimi düşünüyorum. O sebepten geldim. Belediye Başkanına aşırı teşekkürname ediyorum hakkıyla kendisini de aşırı seviyorum" dedi.
 

Zehra Baykal - Alper Suat Tutaşı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?