Spor

Emre Kocadağ: 'Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın'

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, birlikte umumi heyet üyesinin kullandığı ifadeler sonrasında, “Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın, bu mevzuda bilgim de bulunmaz dahlim de yoktur” dedi.

Emre Kocadağ: 'Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın'
26-12-2021 14:37

Beşiktaş Kulübü'nün 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda konuşmalar bitmeme ederken müşterek umumi heyet üyesinin kürsüde meydana getirdiği konuşmada “Şafak Mahmutyazıcıoğlu, müşterek konuşmasında kulübe 2 milyon TL'lik satmaca kestiğini ve sonra bunu Emre Kocadağ'a verdiğini söylemişti” ifadelerini kullandı. Bunun için Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ uydurma alarak mevzuya yanıt verdi. “Tamer Bey burada ismimi tabir etti” niteleyerek laflarına başlamış olan Kocadağ, “Kendisinin müşterek iddiası mevcut ve bunu başkasının tez ettiğini söylüyor. Bunu kanıtlamakla mükellef. İddia sahibinin de kanıtlaması namına düşer. Bir satmaca kestiğini kendisi bildirme etmişti. Kendisinin, ortağının, Fikret Orman'ın o devirde verdiği beyanlar var, kullandığı kelimeler var. Bu parayla ait şekilde gelip bunu birisine doğrulama ettiyse, bunu ona sorabilir. O da elhak cemaziyelevvel yanı sıra oturuyordu, iri ihtimalle ona vermiştir. Hesabını da ona vermiştir. Bu mevzuda müşterek bilgim, dahlim yok. Benim adımı anarak burada anlamsız dedikodu yapmayın” açıklamalarını yaptı.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Emre Kocadağ: Seni (Şafak Mahmutyazıcıoğlu) ego tanımıyordum bile, 1 çağ muhabbetimiz mi oldu? Emre Kocadağ: 'Seni (Şafak Mahmutyazıcıoğlu) ego tanımıyordum bile, 1 çağ muhabbetimiz mi oldu?'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?