Magazin

Bilal Sonses ve Adele maksimum dinlenenlerde ilk sırada

Bilal Sonses, maksimum dinlenen domestik artist olurken, başkaları ortada Adele ilk sırada toprak aldı.

Bilal Sonses ve Adele maksimum dinlenenlerde ilk sırada
03-12-2021 15:48

Türk Telekom'un sayısal musiki platformu Muud'da geçtiğimiz ayın maksimum dinlenen adları ve albümleri muhtemelen oldu. Platformda; domestik albümler listesinin ilk esnasında Uzi'nin ‘Kan' anlı şanlı albümü arazi aldı. Rap müziğin müstehap adı Uzi, geçtiğimiz mart ayında yayınladığı albümüyle birinciliğini sürdürdü. Uzi'nin albümünü, Ziynet Sali'nin ‘Yaşam Çiçeği' ve Ajda Pekkan'ın ‘Ajda' anlı şanlı albümleri izleme etti.

Kasım ayında maksimum dinlenen domestik artist Bilal Sonses olurken, ikinci ve üçüncü sıralarda Edis ile gailesiz hanende Emir Can İğrek arazi aldı. Muud'da maksimum dinlenen domestik single ise Edis'in ‘Arıyorum' parçası oldu. Onu Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut'un ‘Baba Yak' anlı şanlı single'ı izleme etti. Emir Can İğrek'in ‘Kor' single'ı da listede üçüncü oldu.

En çok dinlenen ecnebi resimlik Adele'in ‘30'u oldu
Geçen ay Muud'un ecnebi albümler listesinin zirvesinde Adele'in topu topu dünyada ses getiren ‘30' anlı şanlı albümü arazi aldı. İngiliz şimal Adele, ayrımsız sürede teşrinisani ayının maksimum dinlenen ecnebi sanatçısı oldu. Onu INNA ve Doja Cat izledi. Muud'da maksimum dinlenen ecnebi single'lar ortada Lil Nas X & Jack Harlow'un ‘Industry Baby'si bir numara olurken, ikinci sırada Olivia Rodrigo'dan ‘Good 4 U', üçüncü sırada ise Adele'den ‘My Little Love' arazi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?