Spor

Beşiktaşlı kadın ve çocuk taraftarlardan Başakşehir maçına yoğun ilgi

Beşiktaş'ın, erte geceleyin ezanı oynayacağı Medipol Başakşehir maçının kadın ve çocuk taraftarlara parasız olacağının açıklanmasından sonraları siyah-beyazlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterildi.

Beşiktaşlı kadın ve çocuk taraftarlardan Başakşehir maçına yoğun ilgi
06-03-2022 13:17

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında dalında ferda zaman 20.00'de Başakşehir ile karşılaşacak. Oynanacak maçın kadın taraftarlar ve 7-12 gözyaşı arası evlatların parasız izleyebilecekleri açıklandı. Kadın ve çocuk taraftarlar, zaman sabahın er saatlerinden itibaren Vodafone Park bilet satı gişesi uğrunda derinlemesine kuyruklar oluşturdu.

Beşiktaş'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, maçta tribünde arazi almaları düşüncesince davette bulunmuş olduğu açıklamada şu ifadelere verildi:

"Kadın taraftarlarımızla yanlarında getirecekleri 7-12 gözyaşı arası çocuk taraftarlarımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne hususi olarak, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, 7 Mart Pazartesi haset zaman 20.00'de Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir ile oynayacağı müsabakayı parasız namına seyredebileceklerdir. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, kadın ve çocuk taraftarlarımızı Vodafone Park tribünlerine çağırma ediyoruz. Kadın taraftarlarımız, parasız biletlerini ferda (6 Mart) 11.00 ile 18.00, 7 Mart Pazartesi haset ise 10.00 -21.00 saatleri ortada Vodafone Park bilet satı gişesinden gerçekleştirme edebilirler. Ücretsiz bilet kabul etmek talip kadın ve 7-12 gözyaşı arası çocuk taraftarlarımızın BJK logolu Passolig eke sahibi olmaları gerekmektedir. 0-6 gözyaşı arası çocuklar, stadyuma parasız namına antre yapabilir."

İsmail Yasin Akçın - Samet Yalçın - Yunus Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?