Spor

Benni Lam: 'Evimizde farklı bir hikaye olacak'

Maccabi Netanya Teknik Direktörü Benni Lam, Başakşehir karşısında deplasmanda avantajlı bir adet elde ettiklerini söyleyerek, “Bizim elan farklı yüzümüzü görecekler. Evimizde farklı bir hikaye olacağını düşünüyorum” dedi.

Benni Lam: 'Evimizde farklı bir hikaye olacak'
22-07-2022 05:03

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu geçmiş maçında Maccabi Netanya, deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın arkası sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Maccabi Netanya Teknik Direktörü Benni Lam, “Biz çabucak özlük oyunumuza mütekâsif olmaya çalıştık. Başakşehir üstünde edisyon kurmaya çalıştık ve güzel olduk. Ama bu 2 maçtan çabucak 1'i ve oynayacak bir maçımız şimdi var. Burada da bin taraftarımız bizi destekledi. İsrail'de kâffesi biletlerin satılacağını ve 12 bin taraftarımızın uğrunda oynayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Golü er bulmalarının dubara anlayışlarını değiştirmediğini dile getiren Lam, “Planımıza sadakatli kaldık. Sahaya çıktığımız devir Başakşehir'i şaşırtıcı olmak düşüncesince çıktık ve işletme yaptık. İkinci nısıf Başakşehir presimize cevap verdi. İlk karşılaşma bulunduğu düşüncesince konsantremiz güzel değildi ancak ikinci maçta şimdi güzel olacağımızı düşünüyorum” cümlelerine arazi verdi.

“Başakşehir bizim şimdi farklı yüzümüzü görecek”

“Önümüzdeki maçı içeride oynayacağımız düşüncesince şimdi farklı olacak” diyen deneyimli çalıştırıcı, “Başakşehir bizim şimdi farklı yüzümüzü görecek. Biz bu maçta da özlük oyunumuzu oynamaya çalıştık ancak uygulayım kapasiteleri faziletkâr bulunduğu düşüncesince bizlere cevap verdiler. Evimizde farklı bir hikaye olacağını düşünüyorum” halinde konuştu.

Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?