Spor

Bellona Kayseri Basketbol'da Aclan Kavasoğlu dönemi

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'da başantrenörlük görevine getirilen Aclan Kavasoğlu ile kavil imzalandı.  

Bellona Kayseri Basketbol'da Aclan Kavasoğlu dönemi
23-12-2021 17:32

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol, başantrenör Aclan Kavasoğlu ile mevsim sonuna derece barışma sağladı. Kadir Has Kongre ve Spor Salonu konuşma salonunda meydana gelen imza törenine Bellona Kayseri Basketbol Sportif Direktörü Ahmet Bozbey ve başantrenör Aclan Kavasoğlu katıldı. Bellona Kayseri Basketbol Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, "Kayseri basketbolu düşüncesince biçimsiz mevsim başlangıcı oldu. Maddi teessürat var. Döviz kurundaki çoğalma bizi aşırı etkilemişti. O da elbette ki bizlere yansıdı. 2 yerel 1 ecnebi aktör göndermiştik. Bir de 15 yıl çalıştığımız Ayhan Avcı ile yollarımızı açmak mecburiyetinde kalmıştık. Aclan Kavasoğlu ile anlaştık. İlk idmanına çıktı. Sezon sonuna derece barışma sağladık. Biz hocamızın sepet topu bilgisine güveniyoruz. Yönetim şekilde namına güvenimiz sonsuz. Oyuncu takviyemiz olacak" diyerek konuştu.

ACLAN KAVASOĞLU: KAYSERİ'NİN KADIN BASKETBOLUNDAKİ GEÇMİŞİ ÇOK İYİ

İmza töreninde izah işleyen başantrenör Aclan Kavasoğlu, "Kayseri'nin eş basketbolundaki geçmişi aşırı iyi. Maddi ahval dolayısıyla bu bir hale düşülmüş fakat takımın biçimsiz bulunduğunu düşünmüyorum. Oyuncu sayısında ağırbaşlı birlikte eksi var. Onar giderildiği takdirde dobra oyuncularla oturmuş birlikte takım var. Takımın performansını üst tefriş etmek düşüncesince çalışacağız. Kayseri'nin desteğiyle bu çetin günleri atlatacağız" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?