Spor

Aleksandar Djordjevic: "İkinci yarıda daha yürekli oynadık"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, Anadolu Efes'i kazanılmış olduğu düşüncesince kutlama etti. Djordjevic ikinci yarıda daha yürekli oynadıklarını anlatım etti.

Aleksandar Djordjevic:
04-03-2022 00:22

THY Euroleague'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaşmış olduğu Anadolu Efes'e 84-79'luk skorla yenildi. Mücadelenin arkası sıra matbuat toplantısında mütekellim Fenerbahçe Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, "Kazanan ekibi kutlama ederim. İlk yarıya baş döndürücü hürmet ile başladık. İlk yarı anca olmamalıydı. Devre ortada birtakımı şeyler yaptık. İkinci yarı daha yürekli oynadık. Dünkü idmanda önce yarıdan daha birlikte tomar savaştık. İkinci yarıya daha onurumuzla döndük. Maçın sonuna akilane Larkin'in çetin ve kontak meydana getirdiği atış maçın kaderini belirledi. Savunmamız güzel bulunmasına karşın Rodrigue Beaubois güzel oynadı. Maç 40 dakika. Üçüncü ve dördüncü periyotla alım çalım duyabiliriz. O esas kimliğimizdi. 3-4 fire oyuncumuz vardı" diyerek konuştu.

Milli basketçi Şehmus Hazer'in geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmesinden çevre çetin birlikte dönemden geçmiş olduğu ve bugünkü performansıyla ilgilendiren ne planladığı sorulması hakkında Djordjevic, "Şehmus Hazer'in kulübe güvenilmez birlikte bağlılığı var. Genç birlikte oyuncu, bu seviyelerde önce kere oynuyor fakat pik şişman birlikte tesiri vardı" diyerek yanıt verdi.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?