Politika

AK Parti'li Cahit Özkan, ekonomi gündemini değerlendirdi

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, kur tehdidiyle paradan dünyalık ve faizle dünyalık ele geçiren ekonomi anlayışının vazgeçme edildiğini belirterek 'Yeni ekonomi programında düşüt nema ve dengeli kırat politikasıyla Türkiye'nin dış satım

AK Parti'li Cahit Özkan, ekonomi gündemini değerlendirdi
24-12-2021 21:32
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, kur tehdidiyle paradan mülk ve faizle mülk ele geçiren ekonomi anlayışının bırakma edildiğini belirterek "Yeni ekonomi programında düşüt repo ve kararlı düzem politikasıyla Türkiye'nin dış satım avantajını sürekli bir duruma getirecek ve bu çerçevede ülkemizin refahını arttırmaya bitmeme edeceğiz" niteleyerek konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlık Ofis'inde TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısına, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, çıplak maşer kuruluşu temsilcileri ve iş müşterilerini katıldı. Türkiye'nin sonuç 20 yılının bedava geçmediğini tamlayan Özkan, " Ekonomimizi, ulusal irademizi ve demokrasimizi maksat meydan saldırılar esasen vatandaşlarımızın, 85 milyonun iktisadi kaynaklarını maksat alıyordu. Biliyoruz ki darbeler, vesayetler ve ulusal iradeye üzerine girişimlerin art planında aracısız ülkenin iktisadi kaynakları vardır" dedi.

Kur tehdidiyle paradan mülk kazanan, faizle mülk ele geçiren ekonomi anlayışının bırakma edildiğini anlatım fail Özkan, "İş dünyasının önünü görebildiği, ecnebi yatırımcıların bizi yeğleme ettiği, üretim, istihdam ve dış satım pozitif yanları sonuna derece kullanılarak Çin'in sonuç 20 salname süreçte yakaladığı çabuk çoğalma trendine Türkiye yerine girebilecek miyiz ? Bütün ağız dalaşı bu. Bu manada ihtimal beniz yılda, bin yılda dediğimiz değiş sürecinde Türkiye tercihini yapmıştır. Ve tercihin kavim ve iş dünyası gözetiminde karşılığının bulunduğu görülmüştür. Yeni ekonomi programında düşüt repo ve kararlı düzem politikasıyla Türkiye'nin dış satım avantajını sürekli bir duruma getirecek ve bu çerçevede ülkemizin refahını arttırmaya bitmeme edeceğiz." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?