Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'dan, New York’ta Godiva’ya ziyaret

New York'ta mevcut AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ve beraberindeki heyet, Godiva CEO'su Nurtaç Afridi'nin daveti üzerine, firmanın buradaki umumi merkezini de ziyaret etti. Toplantıda, AK Parti temsilcilerinin yanı sıra, Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi'nin (TASC) üyel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala'dan, New York’ta Godiva’ya ziyaret
08-03-2022 12:13

Çeşitli temaslar düşüncesince ABD'de mevcut AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala liderliğindeki AK Parti heyeti, New York'ta Godiva Genel Merkezini de ziyaret etti. Godiva CEO'su Nurtaç Afridi'nin daveti hesabına gerçekleşen ziyarete, Ala'nın yanı sıra, İstanbul Milletvekili ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Muhammed Fatih Toprak, Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ile AK Parti Amerika Temsilcisi Halil Mutlu paydaşlık etti. Ziyarette başkaca Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) üyeleri Gökhan Doğan ve Necdet Sağlam da apiko bulundu.

Ziyaretin ev sahipliğini önleyen CEO Nurtaç Afridi, Türkiye'nin küresel yerine yönetilen markalarından Godiva'nın, Yıldız Holding bünyesine engelleme olmasından bu yana, meydana getirilen yatırımı az daha dü defa karşıladığını, şu anda ise rastgele müşterek emniyet kullanılmadan Türkiye'den kâffesi dünyaya dış satım yaptığını tabir etti. Heyete firmanın ilkin pandemi devrinde meydana gelen inkılap faaliyetleri karşı da bilim sağlayan Afridi, Godiva'nın bu dayanıklı çağa karşın evren çapında yüzdelik 15 büyümeyi başardığını da aktardı.

“Yıldız Holding aşırı dobra müşterek iş yapmış”
Ziyaret esnasında Afridi'ye Türk kahvesi fincanı bağış fail AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, elde edilmiş muvaffakiyet karşısında memnuniyetini tabir ettikten sonra, sözlerini: “Godiva alındığında ‘bunun altından kalkılır mı' niteleyerek düşündük. Şimdi bu başarıyı görür görmez Yıldız Holding aşırı dobra iş yapmış, öteki Türk şirketlerine de kip oluyor, liderlik ediyor” niteleyerek tamamladı.

Sıcak ve içtenlikli müşterek ortamda gerçekleşen konuşma sonra Ala ve beraberindeki heyet, umumi merkezden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?