Gündem

Adana'da yol sevinci! Karayolları heyetini davul zurnayla karşıladılar

Adana'nın Feke ilçesinde, İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan 23 kilometrelik karayolunun genişletilmesi ve onarılması çalışmasını araştırmak kabilinden alana mevrut Karayolları heyeti davul zurnayla karşılandı.

Adana'da yol sevinci! Karayolları heyetini davul zurnayla karşıladılar
29-09-2021 14:53

1962 senesinde köylülerin kazma kürekle açmış olduğu ve Toros Dağı eteklerinde 24 karye yolunun bağlantısının da sağlandığı Feke'deki karayolunun imal çalışmalarını aramak kadar alana mevrut Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan ve beraberindekileri yurttaşlar davul zurna eşliğinde coşkuyla karşıladı. AK Parti Feke İlçe Başkanı İbrahim Gün, Adana Büyükşehir Belediyesinden asfalt hizmeti göremediklerini, köylülerin yanı sıra devletin tamamı imkanlarını ve görev enerjisini hissettiklerini söyledi. Gün, “1962 senesinde atalarımızın, dedelerimizin açmış olduğu yolu karayolu yol ağına alındıktan sonradan aradan sabık seneler sonradan iri müşkülat çekildi ve devletimiz bu sene tamamı imkanlarını ilçemiz düşüncesince seferber etti. Yoldan faydalanan semt halkımız yolun başlangıcına kurban keserek başladık. 23 kilometre planlanan yolumuzun 12 kilometresinin genişletilmesi yapıldı. Bunun düşüncesince semt halkımız, muhtarlarımız karayollarına teşekkürname kılmak istedik" dedi.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, devletin yatırımlarını alana getirmekten bahtiyar olduklarını anlatım ederek, bunun görevleri bulunduğunu ve karşılamadan utangaç bulunduğunu söyledi.

Beril Solmuşgül

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?