Spor

43. Hülya Avşar Cup sona erdi

Antalya'da planlı 43. Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son gününde kalburüstü tenisçiler kupalarıyla buluştu. Ayrıca turnuvadan elde edilmiş gelirden kalburüstü tenisçi dallar ve maddesel hali ehliyetsiz kalburüstü lise-üniversite öğrencileri de yararlanac

43. Hülya Avşar Cup sona erdi
22-11-2021 20:27

Türkiye Tenis Federasyonu ile Megasaray Tenis Akademisi ortaklığında Antalya Belek'teki Megasaray Tenis Akademisi'nde 15-21 Kasım tarihleri ortada gerçekleştirilen, rical ve hanımlarda 25 kategoride kısaca 300 tenisçi uğraş etmiş bulunduğu Hülya Avşar Cup Turnuvası sona erdi. Dereceye giren sporcular, ödüllerini Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, turnuvaya ismini sağlayan sanatkâr Hülya Avşar ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un elinden aldı.

Kemal Şahin: “Spora ve sporcuların istikbaline envestisman yaptık”

Törende meydana getirdiği konuşmada, ehemmiyetli toplumsal yazık projeleriyle de aşırı insanoğlunun yaşamına dokunmaktan alım çalım duyduklarını tamlayan Kemal Şahin, “Şu an sizleri mihman ettiğimiz Club Megasaray Oteli'miz arsıulusal pazarlarda bildik ve aşırı yeğleme edilen müşterek marka. Müşterilerimizin yüzdelik 70'i repeat olup müşterek bölümü 60-70 posta gelmiştir. Turizmdeki başarılarımızı spor sahasına da taşıdık. Megasaray Tenis Akademi'yi kurarak hoppadak ticari müşterek envestisman yapmadık. Spora ve sporcuların istikbaline de envestisman yapmış olduk.

Hülya hanımın turnuvasına 3. kat anne müzahir olduk. Megasaray Tenis Akademi şekilde devletimizde alan topu oynayanları çoğaltmak, sponsorluğunu yaparak yetiştirdiğimiz oyuncularla ülkemize hâlâ aşırı tenisçi eklemek ve hassaten de ters gelirli ailelerin zeki çocuklarını alıp evren arenasına boşaltmak istiyoruz. Hülya Hanım da bu mevzuda aşırı duyarlı. Onu da bu eş hedeflerimiz doğrultusunda destekliyoruz. Turnuvaya 25 ayrımlı gözyaşı kategorisinde 300'ün üstünde tenisçi katıldı. Birazdan finalistler kupalarını alacaklar. Mücadele fail herkesi kutluyorum.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, şişman muvaffakiyet göstererek esasen seçildi. Başkanımız tenise aşırı himmet verdi, aşırı çalıştı. Tekrar kutluyorum. Türkiye Tenis Federasyonu'yla beraberce geçtiğimiz zamanlarda bulunduğu kabilinden tenisin çoğalması düşüncesince dünyaca ehemmiyetli turnuvaları Türkiye'ye getireceğiz.

Ayrıca tığ de MTA şekilde hem Megasaray Belek'te bununla beraber Erciyes'te Davis Cup, ATP Challenger kabilinden memleketler arası turnuvaları 12 ay hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Dolayısıyla memleketler arası turnuvalar Türk gençlerin ayağına geliyor ve böylece ağır maliyetlerle ırak devletlere gitmekten kurtuluyorlar ve derecelerini çabucak arttırabiliyorlar. 2019'da açtığımız MTA, pandemi devri de karışma dünyaca ehemmiyetli turnuvalarla, aralarında adlı sanlı tenisçilerinde bulunduğu binlerce sporcuyu ağırladı.

Bu sene Megasaray Tenis Akademi, sene sonuna derece 100'ün üstünde memleketler arası turnuva yapmış olacak. Akademide çelimsiz sürede yetiştirdiğimiz 6 oyuncumuzu da Türk Milli Takımı'mıza vermenin gururunu yaşıyoruz.

Akademide oyuncular, ayrımsız tesiste konaklıyor, kararlı besleniyor ve sabahleyin antrenmanını yapmış olup öğleden sonradan pik çıkabilecek konfora erbap oluyor. Bu hizmetler sporculara devir ve çaba tasarrufu sağlıyor. Böylece başarılarına hâlâ aşırı odaklanıyorlar. Bu yapımızla oyunculara Avrupa'da tek sıfır total olanaklar tanıyoruz. Dolayısıyla bu imkanlarla tesisimiz çelimsiz sürede aşırı bildik ve Avrupa'da muadili sıfır müşterek akademiye dönüştü. Bu vesileyle Antalya gelecekte dünyada tenisle anılan en ehemmiyetli müşterek site şekilde bellik kıymeti kazanacaktır. Böylece Antalya'ya ve ülkemize Avrupa'dan aşırı hâlâ müşterek tomar seçkin gezmen gelecektir. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkürname ederim” dedi.

Hülya Avşar: “Ya zanaat yada spor niteleyerek yürüyeceğiz”

 

“Bu organizasyonun güzel olmasında her insanoğlunun aşırı şişman emeği var” niteleyerek laflarına başlamış olan Hülya Avşar ise, “Sizlerin katkılarıyla değme turnuvada nice bebek okutuyoruz. Amacımız Türkiye'de yurtdışına gidip turnuvalara katılamayan ancak dobra oynayan oyuncuların çoğunu yurtdışına göndermek. Ayrıca tahsil hayatlarına da katkıda bulunmak. Bunu hoppadak ego değil, baştan sona beraberce yapıyoruz. Bugün de bu turnuvanın 21. senesinde 43.'sünü yaptık. Kemal Şahin'e aşırı teşekkürname ediyorum. Çünkü hassaten envestisman yapmış bulunduğu Megasaray Tenis Akademisi'nin alan topu kortları sebebiyle tığ de esasta gerçekleştirmek istediğimizi kusursuz anlamıyla yapabiliyoruz. Hiçbir yerde hakeza müşterek bünye bulma şansımız yok. Bahara akıllıca Güneydoğu'da tenise heveslendirme düşüncesince TTF Başkanımız Cengiz Durmuş ile organizasyonlar yapacağız. Oradaki evlatların eline de vuraç vereceğiz. Ya zanaat yada spor niteleyerek yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cengiz Durmuş: “Tenis sporunu dört başı mamur Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz”

Tenisi Türkiye geneline yaymayı hedeflediklerini aktaran Başkan Cengiz Durmuş da, “Bugün burada olmamızın ne derece manalı bulunduğunu sizleri görür görmez müşterek kat hâlâ anladım. Bizim federasyon şekilde hayalimiz, dünyanın en dobra sporcularını yetiştirebilmek ve Türkiye'yi asimilasyon etmek. Türkiye Tenis Federasyonu şekilde bu hedefimize hassaten devletimiz, spor bakanımız, spora dayanaklık etmek verenler ve matbuat ile beraberce fiilen ulaşabiliriz. Bu inançla aşırı çalışıyoruz. Başkan şekilde aşırı şanslıyım, Kemal Şahin eş kabilinden otelleri ve içerisinde kurduğu alan topu akademisinin olanakları ülkemizin dünyada da lakırtı sahibi olabilmesi düşüncesince müşterek şanstır. Hülya kadını gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğe çekmek namına meydana getirdiği yarayışlı işlerinden ötürü ölçüm ediyorum. Tenis sporunu dört başı mamur Türkiye'ye yaymayı, hassaten Doğu'daki çocuklarımıza bu olanakları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu mevzuda Hülya hanımın da bizim bu gayretlerimize katılıp gösteriş modeli şekilde Güneydoğu'daki organizasyonlarımıza alınması bizi aşırı sevindirdi” cümlelerine toprak verdi.

Uygar Aydın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?