“Mutlu ilişki için önce kendi enerjinizi tanımalısınız”

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, kadın-erkek ilişkilerinde yaşanmış olan mesail karşı değerlendirmelerde bulundu. Kadınların “Doğru beyi ne bulurum?”, adamların de “Doğru hanımı hayatıma ne çekerim?” sorusuna karşılık aradığını kail Arslan, “Hayatınıza aldı?

Yaşam - 3 yıl önce

Kadın-erkek ilişkilerinde yaşanmış olan teessürat için mütekellim Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, ferdin probleminin kaynağını karşısındakinde değil, kendinde araması icap ettiğini söyledi. Arslan, “Hayatınıza aldığınız kişi, ağız ağıza sizin sıklık enerjinizle ilgilidir. Hangi frekanstan neşriyat yapıyorsanız, ona akıllıca kişiyi hayatınıza çekersiniz. İlişkinizle ilgilendiren müşterek sorun, memnuniyetsizlik yahut iğbirar varsa, o da karşınızdakiyle değil, ağız ağıza sizinle ilgilidir. Dışarıdan düzensiz derece görünen, fakat baş döndürücü dobra anla-şan çiftler ortada ‘çekim gücü’ vardır. Çevrenizde fiziki şekilde kötü bulduğunuz ve tarafındaki güzel bayı doğruluk etmediğini düşündüğünüz hanımlar kesinlikle olmuştur. Kadın iyice rüküştür, fakat eş etrafında vantilatör olur, onu ilgiye ve armağanlara boğar. Hatta çantasını üstelik taşır. İşte burada tasrif gücü vardır” sanarak konuştu.

EVRENDE DENGE YASASI VARDIR

Çekim yasasına uyarınca evrende değme şeyin düet dengede olduğuna nazarıitibar çekici Nilay Arslan, “Evren dualiteden, kısaca düet dengeden oluşur. Karanlık-aydınlık, gece-gündüz, sıcak-soğuk, güçlü-zayıf gibi. Sistemde değme obje tasrif yasasına uyarınca dengede iktisap etmek zorundadır. Kadın adama müzekker şekilde yaklaştığında, kısaca kontrolü ele almak, onu kumanda etmek istediğinde, eş müşterek o derece edilgen ve alakasız olacak, böylece hanımdan uzaklaşacaktır. Kadın ne derece donör olursa, sistemden ona o derece asalak müşterek ortak gelecektir. Eğer enerjisel şekilde kadının bilinçaltında kıymetsizlik kalıbı varsa, namına çekeceği ortak de onu değersizlikle sınayacak bir tanesi olacaktır. Belki aldatacak ve ya telefonlara karşılık vermemek, buluşmaya geç kullanmak derece kadının kıymetsizlik kalıbını tetikleyecek davranışlar sergileyecektir. Çünkü evrende balans yasası vardır” dedi.

PARTNERİNİZ SİZİN AYNANIZ

Sağlıklı müşterek ilişki dah etmek isteyenlere ehemmiyetli tavsiyelerde mevcut Arslan, “Partnerinizin aynası olduğunuzu, onun da sizin için müşterek gözgü rolü gördüğünü benimseme yazar aranızda gelişen vakalara bu manada bakmayı denerseniz, o devir dimdik müşterek ilişki yürütebilirsiniz. Mutlu müşterek ilişki için önce kendi enerjilerini tanımaları gerekir. Gerçekten enerjisel şekilde ne bir tanesi olduğunuzu bilmiyorsanız, yaşamdan ve ilişkinizden ne beklediğinizi anlamanız baş döndürücü levent boylu devir alır ve sistemde bu frekansla hata kişiyi çekersiniz” niteleyerek akıllıcasına birlikteliğin fakat ferdin kendisini enerjisel şekilde tanıdık birilerinden sonradan muhtemel olacağını söyledi.

MUTSUZLUĞUN NEDENİ BİLİNÇALTINIZDA SAKLI

Mutluluğu bulamamanın sebebinin bilinçaltına meful hata inançlar olabileceğini tamlayan Nilay Arslan, bunun için müşterek uzmanla görüşülmesi icap ettiğini anlatım ederek, “İlişkilerde baştan sona ayrımsız döngüyü yaşıyorsanız, eşhas değişik olsa da yaşadığınız hadiseler baştan sona aynıysa, bilinçaltınızda sizi kırıcı inançlar olabilir. Belki de eskiden yaşadıklarınız ‘değersizlik kalıbı’ oluşturmanıza kez açmıştır ve anne yoldan kısaca kendinizden ayrılmışsınızdır. Geçmişten arınmalı, ilişkilerden dersler çıkarmalı, bilinçaltınızı ve enerjinizi tanımalısınız ki, inam eşinizi bulasınız. Eğer kaybediyorsanız, kendinize inanmadığınız içindir. Ayrıca kendinizden elan baş döndürücü sevdiğiniz kişiyi kesinlikle kaybedersiniz. Kovaladığınız değme enerji, sizden kaçar. Problem düzelmez, siz düzelirsiniz. En can sıkıcı olayın süresince üstelik onma bulunmaktadır ve siz neye hazırsanız, o da sizin için hazırdır” laflarıyla cümlelerini noktaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Pakistan’da sokaklarda satılan 'kertenkele yağı' afiyet açısından zarar bildirme ediyor

2021-11-12 14:08 - Dünya

Belçika'da Atatürk Meydanı mevcut Cheratte köyü Türk ziyaretçileri 'evinde' hissetti

2021-11-13 15:28 - Dünya

Yağlı güreşlerin 'efsane sesi': Başcazgır Şükrü Kayabaş

2021-11-11 11:45 - Spor

Julio Cesar Ribas: Türkiye haklı bir galibiyet aldı

2021-11-13 23:18 - Spor

Türk Devletleri Teşkilatı 8'inci Zirve Bildirisi yayınlandı

2021-11-12 21:48 - Politika

Açıköğretim Fakültesi sınav görev ücretlerine zam

2021-11-10 13:35 - Eğitim

BM: Nijerya'da 2022 sonuna derece 12 milyon insan açlıkla üzerine karşıya kalabilir

2021-11-12 19:34 - Dünya

Cari işlemler hesabı eylülde 1 bilyon 652 milyon dolar aşkın verdi

2021-11-11 10:23 - Ekonomi

Pfizer, Kovid-19'a huzur geliştirdiği ilacın kullanım onayı düşüncesince FDA'ya başvurdu

2021-11-16 23:08 - Dünya

Uluslararası kredilerle çiftçilerin güçlendirilmesi hedefleniyor

2021-11-15 16:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

Depremde evi hasar gören tarih öğrencisi, çadır şehirde küçüklere ders çalıştırıyor

17:06 - Yaşam

Bartın'dan facia alanına revan UMKE kadrosu canlara düş olmanın ekşimsi sevincini yaşadı

14:06 - Yaşam

Enkaz altından yakındaki sayrılarevi mensubu yardımıyla kurtuldu

13:06 - Yaşam

Nimet öğretmen fahri geldiği Kahramanmaraş'ta depremzedelerin yardımına koşuyor

12:06 - Yaşam

AFAD'ın kadın kahramanları, önce görevlerinde enkaz altındakilere soluk oldu

11:05 - Yaşam

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya