USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Fenerbahçe maçının ehemmiyetli bulunduğunu ve bu karşılaşmayı da yöneltmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml
19-12-2022 21:08
Trabzon

Bakasetas, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili futbolcu, kendileri düşüncesince güzel ortak tedbir devri geçirdiklerini belirterek, "Ligin arasına girmeden akıbet maçlarda hem sayı hem başarım şekilde birtakım güçlükler yaşadık. Hatalarımızı düzeltip ihya dair güzel fırsatımız oldu. Hem bizim hem hocamız hesabına güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Geride artan zahmetli maçlar düşüncesince henüz amade olduğumuzu düşünüyorum." biçiminde konuştu.

Kupa karşılaşmasının da ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayan Bakasetas, "Trabzonspor üzere ortak takımda oynarsanız tamamı kupaları doğrultmak isterseniz. Dolayısıyla yürek maçı da önemli. Fenerbahçe maçı da ehemmiyetli maç. Bütün derbiler önemli, özeldir. Biz de halis muhlis maçları bulunduğu üzere bu maçı da doğrultmak istiyoruz. Kritik ortak karşılaşma olacağını biliyoruz. Şu an 6 benek var, kazanırsak 3'e inecek. Bir karşılaşma demek. Çok çalışmalı doğrultmak düşüncesince elimizden geleni yapmalıyız." ifadesini kullandı.

"Kendime sınır koymuyorum"

Bakasetas, Yunanistan'da almış bulunduğu güzeşte sezonun emlak haricinde oynayan en güzel Yunan futbolcusu ödülüne bağlı de şunları söyledi:

"Her devir limitlerini zorlamayı, doğacak getirmeyi muhip birisiyim. Hırslıyım, gelişigüzel seferinde henüz iyisini hazırlamaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Trabzonspor ailesine, oyuncularına, beceri kadrosuna bu mevzuda teşekkürname ederim. Kendimi geliştirmem düşüncesince önceki günden itibaren gelişigüzel seferinde bana araştırma görevlisi oluyorlar. Her devir en iyisini kendim ve kol düşüncesince istiyorum. Kendime, sınır koymuyorum, hedefler bitmez, gelişigüzel ligi kupayı doğrultmak isterseniz. Ben de bu anlamda takımıma ve Trabzonspor'a elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışırım."

Hatalarından öğüt aldıklarını vurgulayan Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Hepimiz insanız, sorumluluk yapabiliriz. Sadece futbol oynuyoruz. Bu anlamda ilkin kendimizi eleştirebilmemiz gerekiyor. Sadece öğretmen değil, oyuncular da çıkarlarını eleştirmeli, geliştirmeli. Son 1 ayda, geçtiğimiz 1,5 salname süreden henüz çirkin oynadığımızın farkındayız. Hazırlık devrinde güzel çalıştık. Topa eş olma, vesile bulma, rakiple yüzleşme dair can alıcı olacağımızı düşünüyorum. Konya maçında 2-0 dan sonraları yediğimiz hazırlop gollere değinecek olursak yaptığımız hataydı, düzeltmemiz gerekiyor. Bir aktör bazında olmaz, halis muhlis ekibi ait durum. Hücum savunmadan, defans hücumdan başlar. Hatalarımızı düzelttik. Kendi aramızda baş döndürücü konuştuk. Takımın patronu hoca, gelişigüzel şeyi o bilir. Basın karşısında dediği şeyleri soyunma odasında da söyledi. Biz henüz baş döndürücü çalışmalı, azimli olmalıyız."

"Siopis ile bahtiyar olduk zira Arjantin kazandı"

Bakasetas, Dünya Kupası finalini Arjantin'in kazanmasının arkası sıra toplumsal medyada Siopis ile baş başa çıkan neşe görüntülerine bağlı de, "Bu, Messi ile ilgili değil, Arjantin'i hakkıyla seviyorum. Tutkusunu, futbola yaklaşımını seviyorum. Biz de şanslıyız, hakeza maçı izlem şansı elde ettik. Futbol tarihinin en güzel maçlarından bir tanesi bulunduğunu söyleyebilirim. Siopis ile bahtiyar olduk, zira Arjantin kazandı." dedi.

Bu mevsim taraftarların karşılaşmalara ortak tomar nazarıitibar göstermemesi dair da Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Bunun evren genelinde şahısların yaşamış bulunduğu mali problemlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Lig düşüncesince ortak obje bahsetmek baş döndürücü erken. Geçen yıl derinliğine müddet namağlup oynadık, hemen 2 karşılaşma kaybettik. Takımların gelişigüzel değerli dönemleri bulunduğu üzere zahmetli dönemleri de oluyor. Bu yıl ayrımlı kulvarlarda da oynadık. Oynadığımız futbolu taraftarların burun kıvırması dair söyleyemem lakin evren genelinde hesaplı bunalım var. Onlara ihtiyacımız var, fazladan çelim oluyorlar. Geçen yıl iri dayanak olmuşlardı, gelirlerseler bizlere araştırma görevlisi olacaklardır. Biz kupayı hemen biz, beceri kurul kazanmadı baştan sona baş başa kazandık. Türkiye'de liderle aramızdaki ayırt baş döndürücü kısa. Geçen yıl dışarı Türkiye'de böke olacağını katiyen bilemezsiniz, kapanabilir."

Dünya kupasında acemi yıldızların çıkmamasına bağlı de Bakasetas, "Yeni jenerasyonda buna akıllıca cibilliyet yapısı yok. İstikrar, sıkı düzen yok. Üst seviyeye erişmek zor. Messi ve Ronaldo'nun 15 yıldır bitirdikleri şeyler tam şeyler. Daha güzel gelişmek zor. Bu ölçüde olabilmek düşüncesince kabiliyete gerekseme var." sanarak laflarını tamamladı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler