USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi EDU teşrikimesai ile yaşama geçirilen SOCAR Energy School şehadetname programı başladı. Bu sene önce kere planlı izlence ile erke alanındaki mevzuları aşırı taraflı değerlendirebilecek ayn açılarının kazandırılması amaçlanıyor.

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor
04-11-2022 16:54
SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU iş birliğiyle SOCAR Energy School şehadetname programını başlatıyor. Sertifika programı, erke sektöründe duygulanma olanağı sağlamayı, global ve diyalekt erke alanındaki mevzuları baş döndürücü cepheli yorum ve 360 aşama açılım edindirmeyi amaçlıyor.

“Sertifika programı Azerbaycan ve Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştirecek”

Sertifika programının tanıtımında mütekellim SOCAR Türkiye İletişim ve Kamu İlişkileri Başkanı Mikayil Yusifov, enerjinin herhangi ortak dalının teknik, tarihsel, siyasal ve iktisadi şekilde ele alınacağı SOCAR Energy School'un Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştireceğini söyledi. Yusifov, “Şirket şekilde Türkiye'de evvel defa bu kapsamda ortak şehadetname programını yaşama geçirerek ortak öge imza atmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşıyoruz. Akademi ve uran ortada güreşçi köprüsü olacak ve teşrikimesai fırsatı sağlayacak bu şehadetname programıyla tüketicilere erke dalında uzman, kalifiye işgücü kazandırmayı hedefliyoruz. Sertifika programının arsıulusal bilinirliğe erbap ve erke dalında kılavuz kaptan ortak şehadetname programı şekilde derinlemesine seneler bitmeme etmesini istiyoruz. Ekosistemimizin gelişimi düşüncesince SOCAR Energy School ile attığımız bu adımın, sektörümüzün gelişimi ve Türkiye'nin kalkınması namına kaç acemi plan ve çalışmaya da esin vermesini diliyoruz” dedi.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU Proje Koordinatörü Dr. Murat Kaya'da SOCAR Energy School'la ilgilendiren olarak, “IICEC ve SHURA kabilinden erke merkezlerimizle, ETM hevesli Master programımızla, yürüttüğümüz baş döndürücü sayıda esas ve kılgısal araştırı projesi ile enerji, Üniversitemizin mihrak emek vermek dallarından biri. Bu alandaki deneyimimizi arsıulusal uzmanların da katılımları ile SOCAR Energy School'a yansıtacak olmaktan bahtiyar ve gururluyuz. Programı yürütecek bulunan Yönetici Geliştirme Birimimiz (EDU)'nun 20 salname deneyimi ile katılımcılarımıza herhangi ortak saatinden kâr sağlayacakları ortak yetişek ve ağız dalaşı deneyimi sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

63 vakit sürecek online yetişek verilecek

Şirket kabilinden herhangi ortak sene tekrarlanması planlanan şehadetname programında zamanımızda enerji, erke talebi, acemi erke teknolojileri kabilinden umumi konuların yanında elektrik, canlılık şebekesinin işleyişi, yer yağı saf gaz, yer yağı saf kavara piyasaları ve endüstrisi, Hazar Bölgesi erke politikaları, Türkiye erke politikaları, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz erke politikaları, Azerbaycan erke politikaları, çekirdeksel enerji, yenilenebilir enerji, erke güvenliği, kurumsal hava değişikliği yönetimi ve erke mevzuatı ast başlıklarında mecmu 63 vakit sürecek online yetişek verilecek.

Başarı sertifikası almaya doğruluk ele geçiren katılımcılara erke dalında doktora bursu şansı da sunan şehadetname programına başvurular, 4 Kasım evveliyatına genişliğinde yapılabilecek. 12 Kasım Cumartesi haset başlamış olacak ve 6 hafta sürecek şehadetname programı karşı ayrıntılı bilgiye ve müracaat formuna socarenergyschool.com web adresinden ulaşılabiliyor.

Sertifika programı bilirkişi adları buluşturuyor

SOCAR Energy School'da dersleri; Sabancı Üniversitesi, SOCAR Türkiye, üniversiteler, ayrışık erke kuruluşlarından uzmanlar ve dünyaca adlı sanlı eğitimciler verecek. Enerji jeopolitiği uzmanı Giacomo Luciani, Cattolica del Sacro Cuore ve Johns Hopkins Üniversitesi'nde enerji, hava ve yer politikaları derslerimizi sağlayan Simone Tagliapietra, ABD'nin emektar Azerbaycan Büyükelçisi ve Global Energy'nin kurucusu Richard Morningstar, Oxford Institute for Energy Studies Profesörü Vitaly Yermakov şehadetname programında ders verecek adlardan bazıları. Programa başkaca Azerbaycan'dan kaç fevk düzem yöneticinin iştirakı da planlanıyor.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler