USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor yürek maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor

Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivasspor Kulübü'nü görüşme ederek pakt başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte araya geldi.

Sivasspor yürek maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor
06-05-2022 16:59
Sivas

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası nısıf bitiş ikinci maçında Aytemiz Alanyaspor ile dalında yapacağı karşılaşmada taraftarlara bozmak düşüncesince bilet satın düzlük Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile lehtar desteği sağlayıcı Vali Salih Ayhan'a teşekkürname etti.

Ayhan ve Bilgin, Sivasspor Kulübü'nü görüşme ederek pakt başkanı Mecnun Otyakmaz ile ortak araya geldi.

Vali Ayhan, burada icra ettiği konuşmada, taraftara bozmak kabil 16 bin 229 bilet satın düzlük Sivas Belediyesine teşekkürname etti.

Güzel ortak heyecanı Sivas halkıyla yaşayacaklarını aktaran Ayhan, "Bu seneki Türkiye Kupası yolculuğu ayrı ortak coşku veriyor. Futbolcularımız, hocamız, kulüp, hesabına düşeni yaptı. Artık izleyicilerin de hesabına düşeni yapması icap ettiğini düşünüyoruz." dedi.

Bu karşılaşmada stadyumun dört dörtlük dolacağını dile getiren Ayhan, şunları kaydetti:

"İnşallah 11 Mayıs'taki Alanyaspor maçında stat hınca gayz dolacak. 12. eş rolünü en elleme biçimde yapacak. Burada kentin kenetlenmesi, bütünleşmesi, kurumların erbap çıkması var. Yıllardır uyguladığımız ve bundan hakeza nice ile de dayanıklı bulunan ortak plan var. Onun da anlamlanması açısından bu karşılaşmayı önemsiyorum. İnşallah 8 bin çocuğumuzu köylerden, kırsaldan, beldelerden getirip bu maçın coşkusunu yaşatacağız. Bize bu heyecanı yaşatan Sivasspor'a, altın oyuncularına, Rıza hocama teşekkürname ediyorum. İnşallah 11 Mayıs'ta ziyafet olacak, dobra ortak coşku olacak ve Sivas kenetlenecek. Buradan kalburüstü ortak son aldıktan sonradan 26 Mayıs'ta da İstanbul'da Sivas'ın o enerjisini inşallah sahada yansıtacağız. Belediyemize bu dobra jestinden ötürü teşekkürname ediyorum."

"Kupayı Sivas'a getireceğiz"

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise kupayı Sivas'a getirmeyi baş döndürücü arzuladıklarını tabir etti.

Kırmızı-beyazlı kadroya rastgele devir dayanak olduklarını tamlayan Bilgin, "Sivasspor, şehrimizin en ehemmiyetli markalarından biri. kent şekilde bizlere sakıt de Sivasspor'umuza rastgele kayıt altında dayanak olmaktır." diye konuştu.

Sivasspor'un kupada baş döndürücü ehemmiyetli ortak pik çıkacağını vurgulayan Bilgin, şu biçimde bitmeme etti:

"Taraftarımızdan mevrut arzu hesabına stadyumu beslemek namına toplanmış biletler dışındaki biletleri ücretini belediyemiz çeşidinden ödeyerek satın aldık. Buradaki derdimiz Sivasspor'a bitiş amacında dayanak olmak. Kulübümüzü elleme başöğretmen ortak başkanımız ve yönetimi var. kent şekilde bizlere sakıt fariza de bu elleme yönetime en azından tinsel şekilde ulama bildirmek ve ekibi böylesi ehemmiyetli ortak maçta bekâr bırakmamaktır. Benim tamamı taraftara çağrım, lüzum Kasımpaşa maçında, gerekse Alanyaspor maçında takımına erbap çıkarak bu kadirşinaslığı göstermesidir. İnşallah İstanbul'da bitiş müsabakasını oynayarak kupayı Sivas'a getireceğiz. Buna kent şekilde da kadro şekilde da inanıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz."

"Kalan etraflı biletlerimizi belediyemiz satın aldı"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da kırmızı-beyazlı ekibin kupada baş döndürücü ehemmiyetli ortak pik çıkacağını söyledi.

Aytemiz Alanyaspor karşısında önce maçı kazanarak yarar elde ettiklerini tamlayan Otyakmaz, "Bu karşılaşmayla ilgilendiren hem hocamızın hem bizlerin taraftarımıza stada gelmeleri yönündeki davetlerimize hem şehremaneti başkanlığımız aynı zamanda valiliğimiz çeşidinden baş döndürücü ehemmiyetli ortak dayanak geldi." dedi.

"Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi"nin kısaca 4 senedir bitmeme ettiğini anımsatan Otyakmaz, "Valimiz bu maçta sayıyı şimdi da artırarak kısaca 8 bin rakamına çekti ve hakeza ortak destekte bulundu. Kalan etraflı biletlerimizi de belediyemiz taraftarlarımıza armağan geçirmek kabil satın aldı. Belediye başkanımıza ve valimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada taraftarlar etiket numaralarını ibraz ederek, Passolig gişelerinden parasız sunulan biletleri kabul geçirmek düşüncesince levent boylu pöçük oluşturdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler