USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mehmet Altıparmak: 'Kocaelispor’un ne işe yaradığını azami bilenlerdenim'

Ligde oynadığı sonuç karşılaşmada Keçiörengücü'nü deviren Kocaelispor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Kocaelispor'u en fazla bilenlerden bir tanesi bulunduğunu söylerken, bu yılın grup düşüncesince ortak intikal devri bulunduğunu

Mehmet Altıparmak: 'Kocaelispor’un ne işe yaradığını azami bilenlerdenim'
08-03-2022 10:23
Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Keçiörengücü'nü yenmiş fail Kocaelispor, haftaya moralli başladı. Yeşil-siyahlılar, bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltirken madun sıralardan tevlit etmek düşüncesince disiplin müşterek biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Körfez kadrosunun beceri direktörü Mehmet Altıparmak, İhlas Haber Ajansı'na hususi açıklamalarda bulundu. Kocaelispor'u enfazla bilenlerden birisi bulunduğunu kail Altıparmak, küsurat haftalarda iç ortalık yahut deplasman ayrımı yapmadan öz aldatmaca felsefelerini yansıtacaklarını dile getirdi. En realist hedeflerinin madun sıralardan tevlit etmek bulunduğunu tabir fail görmüş geçirmiş beceri adam, icra ettiği açıklamalarla nice mevzuya duruluk getirdi.

“Bu yengi baş döndürücü önemliydi”

Göreve geldiklerinden bu yana uygulamaya çalışmış oldukları aldatmaca felsefesinin iyi sinyaller verdiğine ve sonuç galibiyetin de bu nedenle ehemmiyetli olduğuna aksan karşıcı Mehmet Altıparmak, “Bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli müşterek karşılaşmayı kazandık. Bu maç geldiğimizden bu yana yaptıklarımız yönünde baş döndürücü önemliydi. Çünkü geldiğimiz vakitten bu yana 4 haftalık periyodun 3 haftasını deplasmanda oynadık. Deplasmanda oynadığımız maçların hepsinde de neymiş öz evimizdeymiş kabil önde bası yapan, önde oynayan, kesiksiz gol konumu üretmeye etkin müşterek ekipman görüntüsüne büründürmek istedik. Bunu, ilkin Balıkesir maçıyla süregelen seride oyunun muhtemelen bölümünde yaptık. Tuzla maçında bunu henüz müşterek tomar geliştirdik. İstanbulspor maçında da hakkıyla ne istediğimizi bilen, anlayan müşterek yapıda ayak topu görüşümüz vardı. Bunu da sahada baş döndürücü iyi uygulayıcı müşterek takımımız vardı” halinde konuştu.

“Kocaelispor'un ne işe yaradığını enfazla bilenlerdenim”

Bu yılın topluluk düşüncesince müşterek intikal sezonu bulunduğunu tamlayan Altıparmak, önümüzdeki mevsim baş döndürücü henüz iri hedeflere akla yatkın kere alacaklarını söyledi. Altıparmak, “Camia kendisine mevsim başlangıcında muhtemelen hedefler vardı. Bu hedeflerle şu andaki hedefler ortada şu anda farklılıklar var. Gerçekçi hedefimiz, müşterek an önceki buradan uzaklaşıp madun sıralardan kurtulmak. Alt sıralardan kurtulduktan sonraları doğrusu kol kalitesi kendisine iyi müşterek takımız. Daha sonraları ılımlı vadedeki başka hedeflerimize akla yatkın gideceğiz. Çünkü baş döndürücü iri müşterek camiamız, parlak müşterek taraftarımız var. Kocaelispor'un ne olduğunu, Kocaelispor'un nereden nereye geldiğini enfazla bilenlerdenim. Çünkü bu topluluğun ortamında henüz önceki de çalışmıştım. Biz inşallah savaşım gücümüzü parlak taraftarımızla birleştireceğiz. Kalan haftaların hepsinde de içeri, hariç ayrımı yapmadan inşallah rastgele maçımızı öz aldatmaca planımızı, öz isteklerimizi sahaya yansıtan müşterek ekipman görüntüsüyle bitireceğiz. Bu yıl Kocaelispor düşüncesince müşterek intikal senesi olmakta fakat inşallah bu seneyi geçtikten sonraları seneye henüz iri hedeflere akla yatkın kere alacağız” sanarak konuştu.

Seneye hedefler henüz büyük

Yönetimsel manada almış olduğu destekten kıvançlı olduklarını kail görmüş geçirmiş çalıştırıcı, Kocaelispor'u muhip beraberce bu arada seneye ayrımlı müşterek öykü yazacaklarını tabir etti. Altıparmak, “İyi müşterek yönetimimiz var. Göreve geldiğimizden bu yana ne istediysek hazırlamaya çalışıyorlar. Başka Kocaelispor yok. Bizim buradaki yegâne amacımız; etraflı Kocaeli'yi, Kocaeli'yi sevenleri, Kocaelisporluyum diyen herkesi bu bina altında birleştirmek. Çünkü bu işe şimdiden başlamamız lazım. Bu seneyi inşallah hakeza atlatıp seneye henüz iri hedeflerimize akla yatkın daim bu arada görmek istiyoruz. Onun düşüncesince de yapacağımız yegâne şey; henüz baş döndürücü idman ve hedefimize daim bu arada gitmek” dedi.

Gönül Efe - Mustafa Taşören

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler