USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'

Adana Demirsporlu futbolcu Matias Vargas, Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar bulunduğunu söyledi. Vargas, takım namına Avrupa hedefinde olduklarının da altını çizdi.

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'
02-05-2022 19:06

Adana Demirspor'un Arjantinli futbolcusu Matias Vargas, Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor'a aktarma süreci kendince konuşarak, “Benim düşüncesince çok kavi birlikte süreçti. Oynamadığım birlikte süreçten geçiyordum ve çok aşkın seçeneğim yoktu. Espanyol de beni atmak istiyordu. Bir halde oynamaya başlayayım ve kendimi toparlayayım diyerek O çağda Giresunspor'un çok ağırbaşlı birlikte teklifi vardı. Ben de esasen iklim değişikliğine gerekseme duyduğumu ayırt etmiştim. Ama Giresunspor'dan öneri aldığım bire birlikte günün akşamı Adana Demirspor oyuncusu Akintola'nın sakatlandığını ve sakatlandığı düşüncesince benim menajerimi aradığını söylediler. Lucas Castro da buradaydı. Lucas'la bire birlikte menajere cemaat olduğumuz düşüncesince kendimi dü çağ ortamında Adana Demirspor'da buldum. Başkanımızın beni beğenmiş olduğu söylendi. Ben de bu lafları duyar duymaz buraya başlamak istedim” değerlendirmesini yaptı.

“Avrupa'yı hedefliyoruz”

Vargas, bu sezonki performansının sorulması üzerine, “Hedefi bulunan birlikte kulübe geldiğimi düşünüyorum. Kötü de oynamadım. Daha iyisini yapabilir miydim? Evet yapabilirdim. Hatta söz gelişi kaçırdığım kesin birlikte gol fırsatı var Bu küçük detaylar bizlerin yaşamını anbean değiştirebilir. Biz Avrupa'yı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek düşüncesince elimizden mevrut herhangi birlikte şeyi yapacağız. Ben de öz üstüme düşeni sonuna derece hazırlamaya hazırım. İyi birlikte kulübe cemaat olduğumuzu düşünüyorum. Bu dobra ve dirayetli takımın parçası olduğum düşüncesince hakkıyla mutluyum. Gerçekten kaliteli futbolculardan kurulan birlikte kol bulunduğunu düşünüyorum. Biz buralara geldiysek çok fiilen geldik. Bahsettiğim detaylar burada esasen Son maçlarda birlikte düşüşteymişiz kabilinden gözükse de esasen o detaylarda yatıyor hepsi. Bir yukarı fidan olsun, verilmemiş birlikte ceza atışı olsun, atamadığımız, kaçırdığımız pozisyonlar olsun Son maçlarda az buçuk şanssızlıklarla uğraş veriyoruz. Ama bunun üstesinden geleceğiz. Hayalimizin arkasından gitmeye bitmeme edeceğiz. Bu mevzuda her insanın gönlü şen olsun. Daha iyisini de yapabiliriz” cevabını verdi.

“Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var”

Süper Lig'i değerlendiren 24 yaşındaki futbolcu, “Hayal ettiğimden çok elan elleme birlikte lige geldiğimi gördüm. Burada çok efdal birlikte rakiplik var. Neredeyse 10 takım çok elverişsiz birlikte nokta aralığında uğraş veriyor. Bir futbolcu düşüncesince bu rakiplik duygusu güvenilmez motive edici birlikte durum. Çünkü herhangi birlikte karşılaşma hayatınızı değiştirebilecek noktada ehemmiyet taşıyor. Bu da tabiî herhangi birlikte devir hararetli düzen idman düşüncesince bizlere kuvvet veriyor. Baktığınız devir çok kaliteli futbolcular, çok kaliteli takımlar, çok kaliteli statlar var. Yani hakkıyla birlikte futbolcunun istediği herhangi birlikte detaya cemaat birlikte küme Mücadele gücü yüksek, düş gücü yüksek, başarıya ve muvaffakiyetsizliğe o derece andıran birlikte ligdeyiz. Her devir derişik birlikte halde oyundan kopmadan maçlara çıkmalıyız. Hiçbir devir rahatlayamıyorsunuz. Bu da çok dobra birlikte şey” açıklamasını yaptı.

“İnanılmaz hususi birlikte yandaş grubuna sahibiz”

Adana Demirspor taraftarına da yer veren Arjantinli futbolcu, “İlk çıktığım maçtan itibaren çok hususi birlikte taraftara cemaat olduğumuzu anladım. Bize kesinlikle gösteri yaptıklarını gördüm. Top rakibe geçince kesinlikle ıslık çaldıklarını gördüm. İnanılmaz hususi birlikte yandaş topluluğuna sahibiz. Özellikle çok elleme gitmediğimiz, kaybettiğimiz çağda gelip bizi motive ettiler. Hiçbir devir desteklerini az etmediler. Hiçbir devir kelimesiz birlikte maçımız olmadı. Bu bizlere fazladan kuvvet veriyor. Ne derece hususi olduklarını da bizlere daima hissettirdiler. Sosyal medyada benden tiksinti etmediklerini görebiliyorum. Şaka birlikte yana, çok hususi birlikte taraftara sahibiz. İyi günde ve biçimsiz günde arkamızda bulunan birlikte topluluğumuz var. Bu bizlere fazladan kuvvet veriyor” halinde konuştu.

“Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek, hatırat canlı birlikte insanım”

Uzun vadeli projeler yapmadığını kail Vargas, futbolda eylem gösterdiği sürece kariyer planı yapabileceğini dile getirerek, “Uzun vadeli hedefleri bulunan birlikte insanoğlu değilim. Anı yaşam sürmeyi severim. En iyisini hazırlamaya çalışırım. Tek etraflıca vadede düşünebileceğim amaç küsurat maçlarımızı en elleme halde oynayabilmek. Kulübün hedefleri doğrultusunda o hedeflere ulaşabilmek. Kendi hayatımda da böyleyim. Uzun vadede bunu gerçekleştirmek istiyorum, şuraya görmek isterim söylediğim tek bilinçlilik yok. Anı canlı birlikte insanım. Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek. Kulübümü en elleme halde asimilasyon buyurmak istiyorum. Sonra dinlence geliyor. Tatilin tadını çıkartmalıyım. Hedefim o tatilden hakkıyla sağlık almak, ailemle devir geçirmek. En etraflıca vadede görebildiğim bilinçlilik bu. Tatil bitince vakit başı kampına eklenmek O kampta Türkiye'ye mi gelirim, Espanyol'e mi giderim bilmiyorum. Kendimi bunaltmıyorum. Gelişim gösterirsem futbol kariyerime bu halde taraf verebilirim” değerlendirmesini yaptı.

“Maradona, Arjantinlileri yansıtan birlikte karakterdi”

Arjantin'in unutulmazları Maradona ve Messi ile ait sorulan soruya Vargas, şu halde karşılık verdi:
“Aslında aralarındaki farkı çok kesin birlikte halde açıklayamayacağım. Maradona'yı rollendirirken takip fırsatım olmadı. Ama Maradona'nın Arjantinlilerde yaşattığı duygulara şahit oldum. Babamda olsun, bizlerden büyüklerimizde, dedelerimizde, eksiksiz Arjantin'deki onu görmüş şahıslara yaşattığı duygulara şehadet ettim. Size bunları anlatabilmek düşüncesince şu halde birlikte kalıp göstereceğim. Kendisi güvenilmez birlikte kabiliyetti ve o kabiliyeti ile Dünya Kupası'nı kazandığımızda İngiltere'ye gönül rahatlığı dü gol atmıştı. İngiltere ile birlikte savaştan çıkıyorduk kılıç O çağda bunları o şahıslara yaşattı. O hissiyat o derece değişik ki yalnızca kanıt olduğunuzda anlayabilirsiniz büyüklüğünü. Tabiî ki yalnızca bununla hudutlu değil. Diego Armando Maradona röportajlarında olsun, hayatında olsun Arjantinlileri yansıtan birlikte karakterdi. Düşündüğünü söylerdi. Kimseden çekinmezdi. Ne gerçekleştirmek istediğini bilirdi. Onları muktedir olmak düşüncesince çalışırdı. Bizim düşüncesince çok iri birlikte örnekti. Lionel Messi'ye gelirsek Bana uyarınca şu anne derece mevrut eski en elleme futbolcu. İleride de onun en elleme aktör bulunduğunu kail jenerasyonlar olacaktır."

"Balotelli play-station rollendirirken sinirleniyor"

İtalyan kuzey Mario Balotelli ile bulunan ilişkisini aktaran Vargas, "Çok dobra birlikte ilişkim bulunduğunu söyleyebilirim. Hemen elden herhangi birlikte şeyi bu arada paylaşıyor gibiyiz. Burada bu arada oturuyoruz. Beraber aşındırmak yiyoruz. Dışarda da bu arada devir geçiriyoruz. Akşam yemeğine bu arada gidiyoruz. Şunu katmak isterim; Mario'nun imajının oluşturulduğu bu dünyada esasen onun haricinde ne derece müeddep birlikte kişiye da omuzdaşlık ettiğimi gördüm. Onun da hepimiz kabilinden canı yanabiliyor. Sevebiliyor, bu duyguları hepimiz kabilinden meşbu kırcı yaşayabiliyor. Aslında gösterildiği kabilinden bir tanesi değil. Çok sade yaşam sürmeyi dost birisi. Sadece Play-Station rollendirirken sinirleniyor. Aynı benim kabilinden Çok dobra birlikte ilişkimiz var. İyi arkadaşız" halinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler