USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Leo Dubois: 'Ortak hedefimiz şampiyonluk'

Galatasaray'ın Fransız acımasız oyuncusu Leo Dubois, kuma hedeflerinin şampiyonluk bulunduğunu söyledi.

Leo Dubois: 'Ortak hedefimiz şampiyonluk'
30-01-2023 04:08


Sarı-kırmızılı kulübün savunma oyuncusu Leo Dubois, Galatasaray Televizyonuna hususi açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a geldiği civar günden beri geçirdiği proses hakkında, takımdaki ayaktaşlık ve İstanbuldaki günlerine denli nice mevzuda hususi bilgiler verici Dubois ile meydana getirilen konuşma şu şekilde:

Galatasaray'a transferi

"Galatasaray'ın bana merakını hassas duymaz, elden doğmak istedim. Benim de ferdî namına yürek edinim isteğim vardı. Her ikisi de birleşince doğrusu hem Galatasaray'ın yürek kazanması bununla yanında benim isteğim, buraya geldim ve baş döndürücü bahtiyar oldum."

Yeni transferlerle ilişik düşünceleri

"Baktığımız devir esasen evren klasmanında nezdinde kadromuz var. Avrupa'nın iri kulüplerinden mevrut oyuncularımız var. Bana maruz plan de buydu. Ben de bu projenin içinde olmaktan baş döndürücü mutluyum. Bu takıma, yürek düzeltmek düşüncesince geldim. Ve bugün baktığımız devir elleme nezdinde biçimde bitmeme ederiz ve bu yolda da ilerliyoruz."

İlk kere Fransa dışına çıkması

"Bu benim düşüncesince hususi nezdinde sergüzeşt oldu, güya hususi nezdinde film gibi. Aradığım nezdinde şeydi. 28 yaşıma geldim. Fransa'da yapacaklarımı tamamladığımı düşündüm. Yeni nezdinde ülke, acemi nezdinde futbol, acemi nezdinde kültür, acemi nezdinde lig. Tabii ki havadan olmuyor acemi nezdinde kültüre bağlanmak lakin bunların da beni zenginleştirdiğini düşünüyorum. Onun düşüncesince oldukça ateşli ve mutluyum."

Takıma adaptasyonu

"Adaptasyonum havadan oldu. Buraya sağlık gelmez Galatasaray'ın tarihinin Fransa zamanı ile ne denli birleşmiş bulunduğunu gördüm. Benim düşüncesince düpedüz elleme nezdinde sezinleme oldu. Ancak soyunma odasında da imdi baş döndürücü İngilizce konuşuyoruz, ego de İngilizcemi geliştiriyorum ve ilerlemeye bitmeme ediyorum. Adaptasyonumda rastgele nezdinde başağrısı yok."

Takım arkadaşları ve Okan hoca

"Takım arkadaşlarımdan kimilerini tanıyordum, kimilerini ise burada tanıdım. Açıkçası hepsinin nitelikli oyuncular bulunduğunu söyleyebilirim. Hepimizin eş nezdinde hedefi var; şampiyonluk uğrunda adam olmak ve bu yolda da tutkuyla ilerliyoruz, beraberce oynuyoruz. Okan Hocamızla ilişik namına ise, onunla imdi ilkin tanışmadım lakin demincek tanışıklık fırsatına eriştim. Birbirimizi keşfediyoruz. O da bizimle devir kurnaz Fransızca konuşuyor. Onunla da bire nezdinde hedefler doğrultusunda ilerliyoruz."

Galibiyet serisi

"Bizler meraklı oyuncularız ve şunun farkına varmamız geçişsiz ki, önceki eskiden kalmıştır. Zafer kazanmışızdır lakin bu eskiden kalmıştır. Ancak elbette ki bu kazandığımız maçlar nezdinde ümit oluşturuyor. Bizim de bu beklentinin altında kalmamamız lazım, bu yüzden rastgele güneş imdi nezdinde tomar çalışıp dair koyarak bitmeme etmemiz gerekiyor."

Derbi ile ilişik yorumları

"Derbi haftası baş döndürücü farklıydı, kılıç de en elleme biçimde o haftaya hazırlandık. Çok bahtiyar oldum kazandığımız için. Orada yaşadığımız hava yuvarı inanılmazdı, fakat elbette ki bu derbinin nezdinde de ikinci ayağı var. Kendi stadımızda, öz izleyicimiz uğrunda oynayacağımız derbinin baş döndürücü imdi parlak olacağını düşünüyorum."

Stadyumun atmosferi

"Açıkçası inanılmaz. Avrupa'da baş döndürücü nadir biçimde hakeza atmosferlerle karşılaşabiliyorsunuz. Bana imdi ilkin Galatasaray taraftarından bahsedildi. Ancak o anları yaşamadan, o duyguları hissedemiyorsunuz Şu anda da nezdinde tane hedefim kupalar düzeltmek ve kazandıktan sonraları da stadımızda, taraftarımızla bu arada o duyguları hayatta olmak istiyorum."

İstanbul'da nezdinde günü

"İstanbul'u baş döndürücü seviyorum. Kültürünü baş döndürücü seviyorum. Açıkacası gastronomi ile ilgileniyorum. Fransa, rastgele ne denli gastronomide elleme olsa da burada da bunu ziyadesiyle keşfediyorum. Ve baş döndürücü ilgimi çekiyor. Daha baş döndürücü şehri geziyorum, baş döndürücü da mutluyum. Futbol hayatımla hususi hayatım ortada elleme nezdinde balans oluştu."

Fransa Milli Takımı

"Tabii ki Fransa ulusal takımın finalde kaybetmesine üzüldük. Ancak geldikleri noktadan dolayı de baş döndürücü nezdinde tomar alım çalım duyuyoruz, bizlere elleme havas yaşattılar. Kendi adıma da söylemem gerekirse, esasen bire nezdinde duyguları ego de hayatta olmak isterim. Bunun düşüncesince de çalışıyorum, elimden geldiğince de baş döndürücü fer gider ediyorum. Ancak en elleme golcülerimizden birisi bulunan Olivier Giroud, der ki; rastgele devir idman ve inancını kaybetmemek gerekiyor. Ben de bire nezdinde biçimde inancımı kaybetmeden çalışmaya bitmeme ediyorum."

Taraftara mesajı

"Bizi desteklemeye bitmeme etsinler. Çünkü onlardan çelim alıyoruz. Ve kılıç de sahada onlar düşüncesince yüzdelik yüzümüzü değil yüzdelik beniz yirmi ayrıca yüzdelik beniz otuzumuzu verip bitmeme edeceğiz. Hem öz evimizde olsun, bununla yanında deplasman maçlarında olsun onlara baş döndürücü teşekkürname ediyorum destekleri için..."

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler