USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi

3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, "Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde hep 30 ayrımlı panelde 30 ayrımlı şeriklik yöneticisi ile birlikte araya getirdik." dedi.

Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi
04-02-2023 16:08
İstanbul

Global Career Summit 2023, üç gündüz süresince iş dünyasından altın adları 500'ün üstünde mektepli ile buluştururken, gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verdi.

3İK Marka İletişim Ajansı'ndan meydana getirilen açıklamaya göre, ajans çeşidinden QNB Finansbank'ın daimi; pladis, Turkish Technology ve Yıldız Holding'in resmi sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de planlı "Global Career Summit 2023" etkinliği sona erdi.

Finans, çabuk istihlak ürünleri, sağlık, endüstri ve uygulayım bilimi aşama değiştirilmiş sektörlerden dalında mürşit temsilcilerin öğrencilerle müşterek araya geldiği 3 günce etkinliğe 500'ün üstünde darülfünun talebesi katıldı.

"Dünya sizin; yakalayın, şekillendirin ve değiştirin" mottosuyla planlı etkinlikte sayısal dönüşümün tesirleri ve bu dönüşümde cesur, streç ve uzlaşma sağlayabilir olmanın önemi ön plana çıktı.

Global Career Summit 2023 etkinliğinin geçmiş dü gününde ortaklık yöneticileri çeşidinden meydana getirilen sunumlarda atılganlık ve çabukluk mesajları ön plana çıkarken, akıbet gündüz ise ayrı ayrı kültürlere ve ortaklık içi rollere uzlaşma sağlayabilme becerisi vurgulandı.

Etkinliğin öğrenciler düşüncesince en şişman kazanımlarından bir tanesi ise meydana getirilen sunumların beraberinde ortaklık yöneticileri ile networking aralarında buluşabilmek ve aracısız haberleşme kurabilmek oldu.

Açıklamada mevzuya bağlı görüşleri arazi düzlük 3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, bu sene 6'ncısı planlı Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde hep 30 değiştirilmiş panelde 30 değiştirilmiş ortaklık yöneticisi ile müşterek araya getirdiklerini bildirdi.

Panel aralarında ortaklık yöneticileri ile uygun networking etme fırsatı da bulan çoluk çocuk düşüncesince akıbet basamak yararlı müşterek aktiflik gerçekleştirildiğini kaydeden Çakıroğlu, "Gerek etkinliğimize dahil olan ortaklık yöneticileri, lüzum öğrencilerden aldığımız arka bildirimler bizim düşüncesince devlet verici." ifadesini kullandı.

Global markaların temsilcileri öğrenciler ile buluştu

Açıklamada etkinlikte meydana getirdiği konuşmaya arazi maruz Colgate-Palmolive Türkiye Ülke Müdürü Rob Carter, kariyerindeki dönüm noktalarından birisinin ABD'deki ortaklık umumi merkezinden değiştirilmiş müşterek ülkeye atanması bulunduğunu bildirdi.

Colgate yöneticisi yerine Amerika aşama alışveriş penetrasyonu faziletkâr müşterek ülkeden Hindistan ve hoppadak peşinden Tayland'a atandığında aşırı değiştirilmiş alışveriş dinamikleri ve alıcı beklentileri ile karşılaştığını kaydeden Carter, "Bunun bana katmış olduğu en ehemmiyetli deneme ise hem ortaklık süresince aynı zamanda alıcı tabanında değiştirilmiş kültürlere ve alışveriş dinamiklerine uzlaşma sağlamanın önemini kavramam oldu. İş hayatında kendiniz ve kabadayı olabilmek kadar, elastikiyet anlayışına ehil kazanmak ve uzlaşma sağlayabilmek de değerlidir." değerlendirmesinde bulundu.

Penti Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cristina Polini de 10 sene ilkin Türkiye'deki görevine başladığında mahveden algısının aşırı değiştirilmiş bulunduğunu belirterek, şu detayları verdi:

"Bulunduğumuz segmentte bellik farkındalığı iyice düşüktü. İtalya'dan mevrut müşterek hevesli yerine bu benim düşüncesince aşırı öğür olmadığım müşterek durumdu. Yaptığımız çalışmalarla akıbet 10 yılda Türk tüketicisinde bellik algısını yapılandırmayı başardık. Bu örnekten yola çıkarak şurası söyleyebilirim ki değiştirilmiş ülkelerde, kültürlerde ve pazarlarda, mesleğinizi yapmak ilkin o hars ve pazarı akilane anlayabilmek nedeniyle da uzlaşma sağlayabilmekten geçiyor."

Çimsa Global İş Geliştirme Müdürü Ahmet Hamdi Hafızoğlu ise iş hayatında uzlaşma sağlayabilmenin önemine dikkati çekti.

Hafızaoğlu, "Çimsa yerine 2019'da Valencia'da müşterek istihsal tesisi satın aldığımızda projenin en ehemmiyetli zorluklarından birisinin çalışanların uzlaşma sorunu olabileceğini ayırt ettik. Bir idareci yerine gençlere tavsiyem açıkça görüşlü olmaları, değiştirilmiş kültürlere ve iş dinamiklerine uzlaşma mizan becerilerini geliştirmeleridir." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdi

Etkinliğe dahil olan Günsu Vişne, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden toy izinli bulunduğunu ve gittikçe sınai ruhsal dalında idman istediği düşüncesince bu etkinliğe katıldığını bildirdi.

Burada dayanıklı aşırı firmanın ve kurumun ne çalıştığını, ne bölgelerde işe alıntı yaptıklarını ve toy fırsatları gördüğünü aktaran Vişne, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şirketlere ne müracaat yapabileceğimizi ve ne bölgelerde kendimi ne manada geliştirmem icap ettiğini öğrendim. Networking aralarında ortaklık yetkilileriyle görüşme fırsatı elde ettim ve içtimai ağlar üstünden onlara algı fırsatı yakaladım. Bu aktiflik gelecekte kariyerimde ne aşama adımlar atmam gerektiği dair bana ulama sağladı. Artık ne hedeflediğimi ve ne şirketlerde idman istediğimi elan kupkuru biliyorum. Kariyer basamaklarını elan katı adımlarla çıkacağımı düşünüyorum."

Etkinliğe dahil olan Asya Gündüz de MEF Üniversitesi Ekonomi Bölümü talebesi bulunduğunu belirterek, nice şişman firmanın marketing direktörlerinden insanoğlu kaynakları yöneticilerine genişliğinde dayanıklı aşırı salahiyetli ile ayrımsız iletişimde olma fırsatı bulduklarını anlattı.

"Aslında bu janr konferanslarda en azından benim beklentim bu unvanlardaki yöneticilerle uygun haberleşme kurabilmek fakat bu dayanıklı belkili olmuyor." ifadesini kullanan Gündüz, Global Career Summit aşama konferanslarda elan aşırı uygun haberleşme kurabildiklerini kaydetti.

Gündüz, kariyerinde marketing dalında ilerlemeyi düşündüğünü ve bu bölgede yetişim ve iş fırsatları kovaladığını belirterek, "Bu nedenden dolayı marketing dalında etkin kişilerin ne firmalarda, ne pozisyonlarda ve ne çeşit motivasyonlarla çalıştıklarını gitmek iyi müşterek duyguydu ve 'bana müşterek açılım kattı' diyebilirim. Büyük markaların haricinde burada stantta duran arkadaşlardan mülakat verdiğim kişilere genişliğinde esasen yalnızca ortaklık yerine değil nice değiştirilmiş adamla da haberleşme ihdas fırsatı buldum. Benim düşüncesince aşırı sevinçli müşterek etkinlikti." açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler