USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'

Corendon Alanyaspor'u 2-0 aşınmış fail Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, çok değerli bir 3 puan aldıklarını tabir etti. Belözoğlu, dünkü transferler düşüncesince de, "Başarıya aç oyuncular para aktarımı ettik" dedi.

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'
03-09-2022 23:04

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Corendon Alanyaspor'u 2-0 yenmiş fail Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu matbuat toplantısında konuştu. Pro lisans kursuna süregelen Belözoğlu, evvel kat matbuat toplantısına iltihak hakkı elde ederek maçın arkası sıra soruları yanıtladı. Karşılaşmayı değerlendirerek laflarına süregelen Belözoğlu, "Bizim düşüncesince değerli bir 3 puan oldu. Topa bilgili ballanmak isteye dü takımın maçı oldu. Rakip de topa cemaat ballanmak kıl payı bir yazı yaptı. Biz de sabık hafta az buçuk edisyon çalışmıştık. İlk 10 dakikada baskımız işledi ancak rakip hâlâ sonraları topa cemaat olmaya başlayınca düzen süresince ayrım yaptık. İlk 15 dakikadan sonraları geriden kurmadan rakip ukubet alanına girene derece yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bunları değerlendirebilsek hâlâ değişik olabilirdi. İkinci yarıda merkezden yaptığımız ataklar vardı. Genel şekilde istediklerimizi aldığımız bir düzen oldu. Düzeltmemiz müstelzim bölgeler var. Futbolcuların hepsini kutlama ediyorum. Karşılarında dobra bir rakip vardı" niteleyerek konuştu.

Pro lisans dair da mütekellim geç çalıştırıcı, "Benim düşüncesince emeksiz olmadı. Futbolu bırakmadan 3-4 yıl öncesine derece uygulayım büyümek istedim ve bunun düşüncesince çalıştım. Genç uygulayım adamlar düşüncesince pro lisans konusu da bizi az buçuk yordu. Biz de etten kemikteniz. Ama neymiş göz boncuğu liyakatimiz yokmuş, göz boncuğu diplomamız yokmuş denli idrak oluşturanlara gönül rahatlığı da kelimesiz kalmış şekilde işlerimizi dobra yaptık. Kursa başladık. Benim düşüncesince ehemmiyetli bulunan bu mesleğin itibarına karaltı getirmeden bu işi gerçekleştirmek olacak. Oynatmak istediğim felsefeyi de çalıştığım takımlara geçirip, Avrupa'da ülkesini anabolizma fail biri olmayı hedefliyorum" açıklamasını yaptı.

"Başarıya aç oyuncular para aktarımı ettik"

Takımın hâlâ gol yememesi gönül rahatlığı konuşarak laflarına bitmeme fail Emre Belözoğlu, "Organizasyon hemen ofansif manada olmuyor. Her ekipman bizlere bundan sonraları maksat ekipman gözüyle bakıyor. Elimde dobra bir ekipman var, dobra bir ekibimiz var. Kendi oyunumuzun değerli olduğunu, kişi düzenimizin değerli bulunduğunu söylüyoruz. Bunlardan biri de savunmalı organizasyonumuz. Şu anne derece çok mutluyum" dedi. Yeni transferler Keny ve Traore düşüncesince de mütekellim Belözoğlu, "Çok ehemmiyetli ve değerli, ayrımsız sürede da konumu, vaziyeti ne olursa olsun başarıya aç oyuncular para aktarımı ettiğimizi düşünüyorum. Mutluyum. Oyun giren hepsi elinden geldiğince dayanaklık etmek verdi. Keny sabık yıl 1. Lig'in en değerli ismiydi bence. Oyunun rahatladığı ikinci yarılarda, yersiz alanları haşiv dair çok ehemmiyetli bir kişi olacak. Traore de kazanmaya aç bir oyuncu. Ondan çok hâlâ dobra faydalanacağımız dönemler olacak. Transfer zamanında takımımızı gençleştirdik. Kendisinden çok kâr alacağımız dönemler olacak" niteleyerek konuştu.

"Avrupa'da işlev fail ekipler esirgeme dibine alınmalı"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evvel şekilde hedeflerinin gruptan çıkmış bulunduğunu kail Emre Belözoğlu, "Bizim amacımız karşılaşma karşılaşma gitmek. Ülkemizden 4 adet iri ekipman mevcut Avrupa'da. Biz de sonuna derece mücadelenin süresince ballanmak istiyoruz. Bir tertip gerçekleştirmek düşüncesince er bulunduğunu düşünüyorum. Avrupa'da herhangi bir puan çok önemli. Kendi kategorimizde 3 rakibi süzerek gruplara küsurat bir adet ekipman olduk, 6 maçta 4 yengi ve 2 el birliği aldık. Gruplarda önceliğimiz gruptan çıkmak. mühim rakiplere gönül rahatlığı oynayacağız. Grup maçlarında rakiplerle başa giriş oynayacak bir kadromuz var. İnşallah Avrupa'da da gösteriş manken bir ekipman ballanmak istiyoruz" dedi. Rezerv Lig'in sonuç bulması gönül rahatlığı da mütekellim Belözoğlu, "Ben bu yaşamda maksimum futbolu sevdim. Hep topçu şekilde baktık vakaya ancak uygulayım eş şekilde bakınca da eksikleri görüp, değerlendirmeler yapmamız gerekiyor. Zemin çok önemli, aktör gelişimi, takımların gelişimi çok önemli. Federasyonların zaman başlangıcında icra ettikleri projelerin 4-5 hafta sonraları değişmesi bizim düşüncesince emeksiz değil. Genç oyuncuların gelişme göstermesi yerine Rezerv Lig bizim adımıza çirkin durmuyordu. İptal edilmesinden ötürü bahtiyar değiliz. Oradan da bir dü aktör düzeltmek istiyorduk. Transferin sonlarına gelindiğinde kılıç de elimizdeki aktörleri değişik halde değerlendireceğiz. Bizler ve yöneticilerin bu arada akım ederek değişmeyen vermemiz gerektiğine inanıyorum. Antwerp bizle karşılaşma oynamadan evvela kişi federasyonları otomatik şekilde maçlarını bozma etti. Diğer takımların hocalarını ve yöneticilerini de anlıyorum. Ama Avrupa'da işlev edecek takımların az buçuk hâlâ esirgeme dibine katılması icap ettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş bu yıl çok dobra ve kaba oynuyor"

Teknik insanlık kariyerinde A Milli Takım amacı gönül rahatlığı da mütekellim Emre Belözoğlu, "Milli ekipman kaptanlığı yaptım. Yıllarca o formayı etmek dünyanın en iri şerefiydi. Şu anda görevdeki kime sorsanız, A Milli Takım hocası olmak, her insanın hayalidir. Benim düşüncesince şu anda DOĞRU ve emeksiz bir maksat görünmüyor. Daha toy bir uygulayım adamım. Şu anda ekibimin başarısı düşüncesince savaşım ediyorum" dedi. Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçı gönül rahatlığı da mütekellim Belözoğlu, "Beşiktaş bu yıl çok iyi, kişi alanlarında yatkın ve yatkın oynuyorlar. Biz de aktör grubumuza güveniyoruz. Bütün maçları düzeltmek düşüncesince oynuyoruz. Büyük takımlarla korkmak zor. Geldiğimizden beri iri takımlara gönül rahatlığı hâlâ kaybetmedik" niteleyerek konuştu.

Emre Belözoğlu sonuç şekilde evvel yarının böylelikle Hakem Ali Şansalan'la meydana getirdiği görüşme için, "Hakemler bizlerden hâlâ dobra yönetiyor süreci. Bizden hâlâ rahat kalıyorlar. Ben pozisyonda açık bir al kartpostal bulunduğunu düşünüyordum. Ama hakemlerin süreci düzen yerine bizlerden bir etap hâlâ dobra olduklarını düşünüyoruz" niteleyerek laflarını tamamladı. Genç uygulayım adam, matbuat toplantısının arkası sıra matbuat mensuplarıyla hatırat fotoğrafı çektirdi.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler