USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Derslerde ve oyunlarda hızlanmak isteyen öğrencilere özel laptoplar

Okulların açılmasına az ortak müddet kaldı, öğrencilerin gereksinimlerine akla yatkın laptop tercihleri ise şimdi da ehemmiyet sunma ediyor. Derslerin ve gayrı çalışmaların birlikte iri çoğunluğu aktör bulunan öğrenciler düşüncesince gerekseme duydukları ise NVIDIA'nın RTX

Derslerde ve oyunlarda hızlanmak isteyen öğrencilere özel laptoplar
06-09-2022 09:04
Öğrenciler düşüncesince zillerin çalmasına mahdut eyyam kaldı. Birçok öğrenci de gereksinimlerine akla yatkın laptop tercihinde tereddütlü kalıyor. Hem geleceğe envestisman gerçekleştirmek isteyen hem de değişik amaçlardaki gereksinimlerini biricik müşterek laptopla istikbal etmek isteyen öğrenci ve anne babalara deva ise Casper Excalibur'dan geliyor. En faziletli oyun platformunu barındıran, hızlandırılmış icraat ve prodüktivite düşüncesince de nice pozitif yanları sunan NVIDIA GeForce RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar ile öğrenciler, sınıfta da oyunda da hızlanarak oyun, nice düzentileme ve zımni kurmak düşüncesince en dobra vasıtaya cemaat oluyor.

Derslerdeki uygulamaları hızlandırıyor

Eğitimin derece derece dijitalleşmesi, defter ve kalemin yerini çelimli laptopların almasını sağladı. Bu dönüşüme kadem söylemek isteyen öğrencilerin ise çalışmalarını hızlandırması, online derslere katılarak dershane dostlarıyla problemsiz müşterek biçimde teşrikimesai içinde olması gerekiyor. Ödüllü ve dünyanın en aceleci GPU'larına, Max-Q teknolojilerine cemaat ve NVIDIA Studio kabilinden da desteklenen NVIDIA GeForce RTX 30 görüntülük kartı serisi de mükemmel bu aşamada öğrencilerin imdadına yetişiyor. RTX 30 serisine cemaat Excalibur laptoplarla öğrenciler, dersteki uygulamaları ve projeleri hâlâ aceleci dolaşmak düşüncesince AI ile hızlandırılmış STEM (Fen / Matematik) uygulamalarına hazırlop ulaşım sağlıyorken konuşma ve dizayn bölümlerinin öğrencileri de AI ile hızlandırılmış uygulamalarla hâlâ aceleci iş akışına cemaat olabiliyor ve çalışmalarında okunabilen müşterek birikim yaşayabiliyor. Ayrıca RTX 30 serisine cemaat Excalibur laptoplarla öğrenciler, NVIDIA'ya özel gayrı parasız icraat bulunan NVIDIA Omniverse yahut Canvas'a da haydi haydi erişebiliyor.

Oyuncu ve öğrencilere faziletkâr fps ve fon kalitesi sunuyor

Öğrencilerin çokları ayrımsız sürede dobra birer oyuncu. Durum böyleyken öğrenciler de kullandıkları laptoplardan en dobra ve en aceleci oyun deneyimini bekliyor. Hem derslerde hem de oyunda en iyiye iktiran etmek düşüncesince değişik platformlara envestisman yapmanın önüne sabık etken ise RTX 30 serisine cemaat baş döndürücü gayeli Excalibur laptoplar oluyor. RTX 30 serisi görüntülük kartlarına cemaat Excalibur laptoplar, DLSS teknolojisiyle öğrencilere en faziletkâr FPS ve en dobra fon kalitesini, Reflex teknolojisi ile en ceninisakıt teehhür süresini, Raytracing özelliğiyle kinematik görselleri, GameReady sürücüleriyle en dengeli ve okunabilen oyun deneyimini sunuyor. Bu deneyimleri yahut nitelikleri gayrı platformlarda bulunan biçimde bulamayan öğrencilerin RTX ile donatılan Excalibur laptoplarla hem geleceğe envestisman yapmalarının hem de baş döndürücü gayeli müşterek laptopa cemaat olmalarının önü de açılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler