USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ceylin pembe tokasına kavuştu

İzmir'de alopesi universalis rahatsızlığı dolayısıyla saç, müjgân ve kaşları sıfır 7 yaşındaki Ceylin Ar, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Tıbbi Estetik ve Kozmetoloji Biriminde geçmiş defa namına muteber otama ile saçlarına kavuştu. En şişman hayalinin pembe tok

Ceylin pembe tokasına kavuştu
02-10-2022 09:59

Alopesi universalis rahatsızlığı dolayısıyla saç, müjgân ve kaşları dökülen 7 yaşındaki Ceylin Ar, DEÜ Hastanesi Tıbbi Estetik ve Kozmetoloji Biriminin önceki hastası kendisine kestirmece ortak sene evvela tedaviye başladı. Tam 6 ay süresince biricik ortak saç telinin çıkması düşüncesince sabırla muntazır küçük Ceylin, otama sürerken en iri hayalinin pembe toka kondurmak bulunduğunu söyledi. Anasınıfını kafasına çürük takarak nâkil Ceylin, saçları uzamış ortak biçimde ilkokula başlamanın mutluluğunu yaşıyor. DEÜ Tıbbi Estetik ve Kozmetoloji Birimi sorumlusu Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu ve bacı Emine Aydoğan da keyif kontrollerini aksatmayan Ceylin'e pembe toka sürprizi yaptı.

Ceren Atmaca Özden - Sinan Yeniçeri
 

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler