USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş’ta gelecek planları netleşti

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, matbuat mensuplarıyla iftarda birlikte araya geldi. Kazancı, önümüzdeki mevsim düşüncesince 6-7 para aktarımı yapmayı planladıklarını anlatım ederken, Teknik Direktör Valerien Ismael de, takımın toy

Beşiktaş’ta gelecek planları netleşti
29-04-2022 13:09

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde matbuat mensuplarıyla iftarda müşterek araya geldi. Her dü kişi de siyah-beyazlıların gündemine bağlı açıklamalarda bulundu. Transferden, ekipman hakkında anlatım dair nice mevzuya bağlı yanıtlar sağlayan herhangi müşterek dü isim, hedeflerinin haziran ayında yapılacak bulunan önceki antrenmana transferlerin erişmesi bulunduğunu söyledi.

Ismael: “Gedson'u baş döndürücü beğeniyorum”

Takımdaki isimlerle ilişik şekilde mukteza tutanağı yapmaya başladıklarını ve önümüzdeki süreçte bu mevzuyla ilişik kararların verileceğini kail Teknik Direktör Valerien Ismael, ilkin devir ortada nakil edilen ve Çaykur Rizespor'da kiralık şekilde şekil giyen Gedson Fernandes için, “Gedson'u baş döndürücü beğeniyorum. Takıma baş döndürücü yardımı olacak. Daha ilkin de tanıdığım müşterek oyuncu” dedi.

Santrfor bölgesinin kırılan müşterek gözcü bulunduğunu ve bu semt düşüncesince ismi sabık Sörloth'un baş döndürücü nitelikli müşterek aktör bulunduğunu kail Ismael, “Şu an düşüncesince bu mevzuyla ilişik net müşterek nesne söyleyemeyiz. Sörloth bu ligi yakından tanıdığı bulunan müşterek isim” niteleyerek konuştu.

“Oyuncuların performanslarını çoğaltmak istiyoruz”

Oynattığı 3-4-3 sistemine ilgi çekici ve Chelsea'nin bu sistemle böke bulunduğunu kail Valerien Ismael, ligdeki hakemlerle ilişik şekilde da, “Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki penaltıyı garipsedim. VAR sisteminin bulunduğu müşterek devirde hakeza müşterek ceza atışı antika oldu. Ama saat ilerledikçe meslek oturacaktır” niteleyerek konuştu.

Kampın Avusturya'da olacağını da kail Valerien Ismael, takımdaki oyuncuların da performanslarının artmasının üstünde duracaklarını söyleyerek, “Mesela Kenan Karaman baş döndürücü dobra müşterek futbolcu. Almanya'dan tanıyorum kendisini. Bu saat nice topçu performansının altında kaldı. Gelecek saat odaklanacağımız konulardan birisi de oyuncuların performanslarının artışı olacak” açıklamasını yaptı.

Fransız antrenör transferler dair ise, “Beşiktaş'a gelecek herhangi müşterek oyuncu, buraya gelmeyi istemeli ve herhangi müşterek şeyini vererek oynamalı” dedi.

Ceyhun Kazancı: “6-7 aktör nakil edeceğiz”

Basın personellerinin sorularını cevaplayan Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, ekip yapılanmasıyla ilişik olarak, “Sözleşmesi sona erecek aktör sayısı baş döndürücü müşterek tomar lakin bu boyut bizim ayrımsız sayıda aktör nakil edeceğimiz anlamına gelmiyor. Kadroda doğrusu baş döndürücü sayıda oyuncumuz var. 6-7 aktör nakil geçirmek istiyoruz. 26 nefis kadroda kesinlikle aralık bırakacağız ki, alttan gelecek bulunan oyuncular düşüncesince kadroda arazi olsun. Bonservis bedeli şekilde 10 milyon Euro, 7 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyeceğiz. Ancak 2 milyon, 2,5 milyon Euro kabil rakamlar, döndürülebilir bonservisler. Eskisi kabil uçmuş rakamlar olmayacak. Maaş skalası şekilde da 1 milyon Euro yöreleri ifa yapmayı planlıyoruz. Takımın bütçesini 25 milyon Euro seviyesine döşemek istiyoruz” dedi.

“Gidecek adlar az hâlâ belli”

Gedson Fernandes'i aldıklarını hatırlatarak laflarına bitmeme fail Kazancı, “Maaşına baktığımızda Türkiye standartlarında. Amacımız aşağılarda küsurat maaşlarla nakil yapmak. Oyuncuyu satabilmek düşüncesince maaşları da o ölçüde avlamak lazım. Maaş bu ölçüde bulunduğu devir aktör da namına mevrut teklifi değerlendiriyor. Siz oyuncuya erdemli aylık ödediğiniz devir bu maaşların üstünde teklifleri sadece 5 iri grup ve Arap devletleri verebiliyor. Oyuncu da o devir değerlendirmek istemeyebiliyor. Hatta 5 iri ligden de bu denli erdemli tekâlif gelmiyor, zira hasılatının ½ si vergiye gidiyor. Bu defa de tığ oyuncuyu satamıyoruz. Gelecek yıl alacağımız oyuncularla ilişik derin çalışmamız var. Gidecekler alçak üst belli, saat sonuna kadarki performanslar da belirleyici olacak. Kaliteli, potansiyelini kusursuz yansıtmamış, çıkışta bulunan oyuncular var. Listemizdeki biraz aktör müşterek milyonun altında oyuncular. Daha sıçrama yapmamış oyuncular. Bugün kadromuzda bulunan Ghezzal, hâlâ ilkin şekil giyen Aboubakar, transferde ismi sabık Sörloth kabil adları parlamadan almamız gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Oyuncu kusursuz tepeye çıkmış bulunduğu devir almak, aylık bütçesini aksi etkiler” ifadelerini kullandı.

“Anlaşma yaptığımız oyuncular var”

Eylül ayından buyana nakil dair derin müşterek düzentileme yaptıklarını kail Ceyhun Kazancı, “Geniş müşterek aktör listemiz var. Canlı seyrettiğimiz baş döndürücü aktör var. Anlaşmaya yaklaştığımız oyuncular da var. 22-23 Haziran kabil toplanacağız. Transferleri o tarihe alıştırmak istiyoruz. Gelenler olacak, gidenler olacak. Fırsat transferleri de olabilir. Alacağımız 6-7 oyuncunun en azından 4'ünü söylediğimiz tarihlere esermek istiyoruz. Tabii ki bütçelerde kimisi oyuncularda sapmalar olabilir. Mesela Sörloth'u 1 milyon Euro'ya alamazsınız. Kolay müşterek nakil değil lakin olanaksız da değil, bozukluk olmasın?” dedi.

Transfer edecekleri adların hedeflerinin olması icap ettiğini de kail Kazancı, “Burayı müşterek amaç şekilde görsün, ayrıksı hedefleri de olsun. 'Başarılı olayım, müşterek bölgelere gideyim' desin. Buradan Manchester United'a aracısız revan oyuncular oldu, bozukluk yenisi olmasın? İstediğimiz manken o. Bu kafada bulunan oyuncular istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“Rıdvan düşüncesince öneri geldi, Ersin düşüncesince daha öneri yok”

Kadroda arazi düzlük adlardan Atiba için, “1 yıl hâlâ oynayacaktır. Neticede Dünya Kupası var. Hocanın tutanağı vardığında hali netleşir” diyen Ceyhun Kazancı, gailesiz adlardan Rıdvan Yılmaz düşüncesince tekâlif bulunduğunu fakat kaleci Ersin Destanoğlu düşüncesince daha müşterek öneri gelmediğini anlatım etti. Can Bozdoğan'ın bonservisi düşüncesince de Schalke ile kalın pıtrak görüştüklerini vurgulayan Kazancı, “Satın kabul etme opsiyonu 1.8 milyon Euro. Bunu 1 milyonun dibine çekmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni Malatyaspor forması giyen Mustafa Eskihellaç'la da ilgilendiklerini kail Kazancı, “Bu oyuncunun durumu, grup böylece muhtemelen olur” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler