USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bandırmaspor, dönüşümün meyvelerini topluyor

TFF 1. Lig'de sezona güzel birlikte giriş eden Royal Hastanesi Bandırmaspor, sportif başarının devamı düşüncesince pınar arıyor. Takımı yenileyen, gençleştiren, enfrastrüktür ve bünye yatırımlarıyla birlikte dönüşüm başlatan Bandırmaspor’a dayanak de herhangi birlikte

Bandırmaspor, dönüşümün meyvelerini topluyor
12-10-2021 16:48

Bordo - beyazlı yöneticiler iş dünyasından, esnaf ve taraftarlardan bağış, reklam, biçim desteği dercetmek düşüncesince dip müşterek çalışma harcıyor. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, ''Attığımız adımların, yaptığımız akıllıcasına işlerin kentte de cevap bulması bizi sevindiriyor ve motive ediyor. Bandırma bizlere inanıyor. Biz Bandırmaspor’un başarısı düşüncesince gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Yöneticilerimiz bağış, reklam, biçim satışı düşüncesince bap kapı dolaşıyor. Yaptığımız işleri kişilere anlatıyor. Hatta yöneticilerimiz çıkmaz sokak dolaşıp anonslarla taraftarlarımızı pik çağırma ediyor. Biz başarının taraftarımızın, esnafımızın, iş insanlarımızın kenetlenmesiyle istikbaline inanıyoruz. Daha yolun başındayız şimdi gidecek baş döndürücü yolumuz var. Biz kentin kenetlenmesini sağlarsak muvaffakiyet da gelecektir” biçiminde konuştu.


‘'TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ''

Cumartesi haset oynanacak MKE Ankaragücü maçına da uyanıklık çekici Onur Göçmez, ''Güçlü müşterek rakibe erinç güç müşterek 90 dakika bizi bekliyor. Takımımıza güvenimiz tam. Her devir ki kabil oyuncularımız maçın sonuç saniyesine denli savaşım edecek. Bu ehemmiyetli maçta taraftarımızı bekliyoruz. Bizi bekâr bırakmayacaklarına ve 90 dakika takımımızı destekleyeceklerine inanıyorum'' dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler