USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alioski: “Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim”

Fenerbahçe'nin acemi transferlerinden Ezgjan Alioski, akıbet küme maçında statta atmosferin aşırı iyi bulunduğunu tabir ederken, "Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim" dedi.

Alioski: “Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim”
24-08-2022 04:04

Fenerbahçe'nin toy transferlerinden Kuzey Makedonyalı Ezgjan Alioski, Fenerbahçe TV'de gösterilen Günün Röportajı programına misafir oldu. Adana Demirspor'u 4-2 yenmiş ettikleri karşılaşmada Fenerbahçe formasıyla evvel golünü kaydeden Alioski, taraftarların Şükrü Saracoğlu'nda oluşturduğu atmosferden etkilendiğini söyledi. Fenerbahçe'yi eş kendisine gördüğünü tamlayan ve kol içerisindeki zait atmosfere yer veren Ezgjan Alioski, taraftarların desteğinin önemine de aksan yaparak, “Dün tün ezanı statta gaz yuvarı harikaydı. Maç içinde harika hisler taşıdım, aşırı bahtiyar oldum. Sizi izlemeye mevrut lehtar grubu mevcut bu da size sunturlu hissettiriyor. Gol attığım düşüncesince aşırı mutluyum ama bundan hâlâ önemlisi galip gelmekti. Güzel goller atmak, takıma ulama ısmarlamak dobra ama ehemmiyetli bulunan baştan sona takım. Takım kendisine galip doğmak aşırı aşkın değerli. Umuyorum bu halde bitmeme ettiririz. Atmosfer aşırı güzeldi ve ara sıra bu atmosferi tanım kılmak düşüncesince söz bulamazsınız. Ben de şu an bunu yaşıyorum. Sahamızda gol atınca kendimi aşırı bahtiyar hissettim. Taraftarlar size hakeza dayanak noktası verdiğinde, siz de karşılığında gol attığınızda kendinizi aşırı hâlâ elleme hissedersiniz” dedi.

“Geçen yıl Fenerbahçe'ye doğmak istemiştim”

Fenerbahçe'de oynamayı hayal ettiğini de aktaran Alioski, “Aslında ego Fenerbahçe'ye sabık yıl doğmak istemiştim ama bu gerçekleşmemişti. İşin müşterek parçası kendisine bu insan bağlam olabiliyor ama herhangi müşterek zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim. Bazı şeyleri içtenlikle ve aykırı istediğinizde bu gerçekleşebiliyor ve gerçekleşti. Fenerbahçe'nin bana bulunan takdirini duyduğunda ego de aşırı heyecanlandım. Böyle müşterek punt oluşacağını baştan duyduğumda aşırı aşkın bahtiyar oldum ve en aceleci müddette burada olmayı diledim ve bu gerçekleşti. Burada edinmek harika. Başarılı edinmek ve taraftarları bahtiyar kılmak düşüncesince kol dostlarımla bu arada çalışarak, herhangi müşterek şeyi hasretmek ve bu biçim düşüncesince elimden gelenin en iyisini ortaya ayırmak istiyorum. Burada olmaktan sağlık alıyorum ve dobra anlamış olur yaşıyorum. Zaten hakeza müşterek kulüpte iseniz dobra anlamış olur yaşarsınız” ifadelerini kullandı.

“Burayı eş kendisine görüyorum”

Fenerbahçe'de dobra müşterek müstevi bulunduğunu da laflarına ekleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Ülkenizden ırak müşterek yere gittiğinizde en ehemmiyetli konulardan müşterek tanesi de toy kulübünüzde elleme müşterek halde çalışmaktır. Tabii ki hep beraberce aşırı elleme ayaktaşlık kuramayabilirsiniz. Bana layıkıyla kişilerin birbirini anlaması aşırı önemli. Takım arkadaşlarınızla herhangi müşterek zaman istikrarsız biçiminde olmalısınız. Ben burayı akrabalarım kendisine görüyorum. En elleme halde de iletişiminizi sürdürmeniz gerekiyor. Güzel sohbetler edip, birbirinizi aşırı elleme tanımanız gerekiyor. Çünkü baş başa savaşıyor, baş başa oynuyoruz. Birbirimize inanmak ve birbirimiz düşüncesince mücadele kılmak aşırı aşkın önemli. Bu sayede aşırı hâlâ kandırıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Takım dostunuz düşüncesince savaşmaya başlarsanız, ona iane kılmak istersiniz. Bu ruhu ortaya koymamız gerekiyor. Şahsen zait biriyim. Eğlenmeyi ve şakalaşmayı dost birisiyim. Yeri vardığında de ağırbaşlı birisiyim. Birbirimize erinç içtenlikle davranmaya bitmeme edeceğiz. Tenis oynamayı dost birisiyim. İsviçre'de dostlarımla temelli alan topu maçları yapardım. Bilgisayar oyunları oynamaktan da iri sağlık alıyorum ama bu aktiviteleri gerçekleştirmek düşüncesince aşırı saat olmuyor. Bu iş her insanın planladığı derece bedava müşterek iş değil. Çünkü temelli kendisine koyu müşterek takvimdesiniz. Fit eğleşmek düşüncesince zamanınızı harcıyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Yeni bölgeler kıymetlendirmek açısından heyecanlıyım”

Türkiye ve Makedonya'nın benzeşim kültürlere ehil bulunduğunu aktaran Alioski şunları söyledi:
“İstanbul'da ailemden insanoğlu yaşıyor. İlk el gelmiyorum, İstanbul'a. Burası beni çekici ve bağlayan müşterek yer. Benzer kültürlere sahibiz. Makedonya'nın kimi kısımlarında da aşırı müşterek tomar Türk yaşıyor. Kültürlerimiz elden hoppadak aynı. İstanbul benim düşüncesince dünyanın en elleme şehirlerinden müşterek tanesi. Burayı herhangi müşterek zaman sevdim ama berhayat ballanmak aşırı hâlâ ayrımlı ve bu deneyimi evvel el yaşayacağım. Yeni bölgeler kıymetlendirmek açısından da aşırı heyecanlıyım. Fenerbahçe ile ilişik aşırı bilinçlilik duymuştum ama kulübe girdikten sonradan burayı aşırı hâlâ müşterek tomar sevdim.”

“Eljif harika müşterek insan”

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Eljif Elmas'ın para aktarımı sürecindeki yardımı ile ilişik mütekellim Alioski, “Buraya gelmem üstüne beni inandırma ettiğine müteallik medyada düpedüz bu insan söylentiler çıktı. Ama ego buraya gelmeden evvela hakeza müşterek mülakat gerçekleştirmedim. Kulüple anlaştıktan sonradan oldu onunla konuştuk ama öncesinde hakeza müşterek diyaloğumuz olmadı. Geçen yıl onunla bu mevzularla ilişik konuşuyorduk zira ulusal takımda beraberdik ama bu yıl anca müşterek bilinçlilik olmadı. Burayla anlaştıktan sonradan kendisi beni kutlama kartı etti. Eljif harika müşterek insan. O da temelli zait müşterek cibilliyet ortaya koyan birisidir. Büyük de müşterek kabiliyete ehil futbolcu. Onun düşüncesince kariyeri süresince en iyisini diliyorum. Onun performansı ulusal takımımız düşüncesince de aşırı önemli. Kendisi aşırı elleme müşterek arkadaşım. Onun denli müşterek arkadaşa ehil olduğum düşüncesince de mutluyum” dedi.

“Değişken oyunculara ehil olabilmek güzel”

Takımda ayrımlı mevkilerde oynayabilmesi erinç bilgiler sağlayan Kuzey Makedonyalı, “Hiç elbette dobra müşterek bilinçlilik ama takımda benim dışımda ayrımlı mevkilerde oynayan ayrımlı oyuncular da var. Bu sizin açınızdan yarar oluşum fail müşterek gidiş zira karşılaşma içinde sistemi değiştirebilecek müşterek bir hale geçebilirsiniz. Bu bire müşterek vakitte öğretmen düşüncesince de iyice yararlı ve zait müşterek nokta. Taktik açıdan maçın gidişatına hasiyet edebilecek müşterek nokta. Değişken oyunculara ehil olabilmek hummalı şekilde dobra zira dünyada bu insan ayrımlı pozisyonlarda oynayabilecek oyuncular aşırı müşterek tomar yok. Benim dışımda kol içinde ayrımlı mevkilerde oynayabilen aşırı hâlâ müşterek tomar aktör var. Bu bana layıkıyla akıllıcasına ve dobra müşterek şey” laflarına arazi verdi.

“Kendimizi geliştiriyoruz, uygulayım kadroya minnettarız”

Teknik Direktör Jorge Jesus ve uygulayım heyetle ilişik görüşlerini aktaran Alioski, “Bu insan faziletli düzey hocalarla çalıştığınızda düpedüz müşterek aktör aşırı müşterek tomar bilinçlilik öğrenme olanağına ehil olur. Her gündüz aşırı hâlâ toy şeyler öğrenme olanağına erişirsiniz. Taktik yönünde meydana getirilen toplantılarda yazışma yönünde aşırı müşterek tomar bilinçlilik kazanırsınız, aşırı müşterek tomar bilinçlilik öğrenirsiniz ki bana layıkıyla bu aşırı önemli. Eğer oyuncular düzene inanırsa, hocanın bize anlatmış bulunduğu fikre, hocanın felsefesine inanırsa bana layıkıyla kol da başarıya erişir. Bu bugünlük veya yarınlık müşterek bilinçlilik değil, giderek olacak müşterek şey. Sezon sonuna derece bu sistemi en elleme halde geliştirip ortaya koymamız gerekiyor. Pozitif yan şu ki, kendimizi geliştiriyoruz. Bu açıdan yalnızca hocaya değil uygulayım kadroya de minnettarız zira herhangi müşterek gündüz bize toy şeyler öğretiyor, oynamamız müstelzim dubara üstüne bizleri inandırma ediyorlar. Kolay şeyler değil zira bunları herhangi müşterek gündüz yapmanız gerekiyor. Bunlar aşırı ehemmiyetli detaylar. Başarılı edinmek istiyorsanız hakeza müşterek biçim izlemelisiniz” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimize iktiran kılmak düşüncesince konsantrasyonumuzu bitmeme ettirmemiz gerekiyor”

Sezonun hâlâ başlangıcında olduklarına yer veren Alioski, önlerinde oynayacakları aşırı karşılaşma olduğuna nazarıitibar çekerek şunları söyledi:
“Açıkçası benim müşterek hayalim var. Her gündüz inanmamız gerekiyor. Birbirimize, yaptığımız şeylere inanmamız gerekiyor. Takım kendisine bana layıkıyla gündüz günden geliştirdiğimiz noktalar mevcut ve hala toy şeyler öğreniyoruz, savaşıyoruz, bu arada oynuyoruz ve birbirimize araştırma görevlisi olmaya çalışıyoruz. Dinamik ve saldırgan müşterek takımız. Zaten elde eden kol edinmek istiyorsanız birbirinize inanmanız gerekiyor. Ben de golümü dobra buluyorum. Henüz hepimiz müşterek bilinçlilik kazanmadık. Her toy gündüz toy müşterek baş ve ona layıkıyla akım etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız aşırı müşterek tomar karşılaşma var. Attığım golden çevre aşırı mutluyum ama bu eskiden kaldı. Bazen attığınız goller dobra olmayabilir ama orada en ehemmiyetli bilinçlilik kol kendisine kazanmaktır. Bireysel açıdan elbette golümden çevre mutluyum ama zaman uzun, oynamamız müstelzim aşırı müşterek tomar karşılaşma var; odaklanmamız ve konsantrasyonumuzu bitmeme ettirmemiz gerekiyor ki hedeflerimize ulaşabilelim.

Son kendisine sarı-lacivertli taraftarlara seslenen kandırıcı oyuncu, “Sizler bize baştan sona sevginizi, tutkunuzu, gücünüzü hissettirin zira hepimiz sizlerle bu arada kandırıcı olacağız. Sizler hepimiz düşüncesince 12. adamsınız. Sizlerin karşısında korkmak hakkıyla harika müşterek his. Diliyorum ki destekleriniz, inancınız temelli bitmeme eder, hepimiz de karşılığını vererek sizleri bahtiyar edebilir, sonuna derece bu arada gidebiliriz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler