ElClasico'nun heyecanı İstanbul'da yaşandı

Barcelona ile Real Madrid'i hakkında karşıya getiren ElClasico'nun bu sezonki evvel randevusu, La Liga'nın 'ElClasicoinTurkey' etkinliğinde kısaca 300 bireyin katılımıyla gerçekleştirildi.

Spor - 3 yıl önce

Barcelona ile Real Madrid'i huzur karşıya getiren ElClasico'nun bu sezonki geçmiş randevusu, La Liga'nın "ElClasicoinTurkey" etkinliğinde tahminî 300 bireyin katılımıyla gerçekleştirildi.

İspanya La Liga'nın toptan elçileri Guti Hernandez ve Samuel Eto'o'nun da Türk futbolseverlerle birlikte araya geldiği İstanbul'daki organizasyona iletişim araçları personellerinin ve sporseverlerin merakı erdemli oldu. Guti Hernandez ve Samuel Eto'o ise birlikte defa elan Türk futbolseverlerle telaki şansı buldukları düşüncesince baş döndürücü bahtiyar olduklarını belirtti.

Barcelona'nın hayvan adı Samuel Eto'o ve Real Madrid'in söylence oyuncusu Guti Hernandez'in birlikte araya geldiği organizasyonda Türkiye'de şekil giymiş dü topçu matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

GUTI: BİRLİKTE OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCU RONALDO

Bir fasıl Beşiktaş forması da giyen Guti, İstanbul'da bulunduğu düşüncesince baş döndürücü çalımlı ve bahtiyar bulunduğunu söyleyerek, İstanbul'un kendisinin ikinci evi bulunduğunu ve bu şehri baş döndürücü sevdiğini kaydetti.

Birlikte oynadığı en elleme futbolcunun Cristiano Ronaldo bulunduğunu kail Guti, şimal futbolcudan baş döndürücü bilinçlilik öğrendiğini kaydetti.

"BARCELONA'YA HAYIR DERİM"

"Barcelona'dan uygulayım müdürlük dair birlikte öneri gelmesi şeklinde onama ayar misin" sorusuna karşılık sağlayan Guti, "Böyle birlikte öneri gelirse müfit derim. Ben Madrid'ciyim. Barcelona da baş döndürücü ehemmiyetli ve şişman birlikte pakt fakat ego bu teklife müfit derdim" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA SAF BİR SEVGİ HİSSETTİM"

En unutamadığı ElClasico'nun Şampiyonlar Ligi nısıf finalinde 2-0 yendikleri karşılaşma bulunduğunu tamlayan Guti, Türkiye Süper Lig'de de baş döndürücü ehemmiyetli maçlara çıktıklarını fakat ElClasico'nun yerinin değme devir ayrıksı bulunduğunu dile getirdi.

Beşiktaş - Galatasaray derbinin dobra geçmesini dilediğini kaydeden Guti Hernandez, Beşiktaş'ta nice dobra anısının bulunduğunu ve oynadığı çağda bozulmamış birlikte muhabbet hissettiğini söyledi.

ETO'O: BENDE EN ÇOK İZ BIRAKAN MESSI OLDU

Bir fasıl Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen Samuel Eto'o ise etraflıca birlikte aradan sonraları Türkiye'ye döndüğü düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Birlikte oynadığı en elleme oyuncunun Lionel Messi bulunduğunu tamlayan Eto'o, "Çok kıymetli oyuncularla oynadım lakin kâffesi kariyerim süresince en baş döndürücü iz bırakan Messi oldu" ifadelerini kullandı.

"ELCLASICO RUHUNU BAŞKA BİR YERDE DENEYİMLEYEMEDİM"

En unutamadığı ElClasico'ların 5-1 ve 3-0 kazandıkları maçlar bulunduğunu tamlayan Kamerunlu isim, "ElClasico mu yok ise Türkiye'deki derbiler mi elan heyecan verici" sorusuna, "Ben Guti üzere Fenerbahçe, Galatasaray derbilerinde oynayamadım. Antalyaspor ve Konyaspor'un derbilerini oynadım. Onlar da baş döndürücü hususi noktayı bulunan maçlardı. Ben de karşılık namına ElClasico diyeceğim. O ruhu ayrıksı birlikte yerde deneyimleyemedim" cevabını verdi.

"DERBİYİ BEŞİKTAŞ'IN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Real Madrid ve Barcelona'da ekibi taşıyacak esame mevcut mı" sorusuna karşılık sağlayan Eto'o, Barcelona'da Memphis Depay'ın, Real Madrid'de ise Karim Benzema'nın ön plana çıktığını belirtti.

Eto'o sonuç namına Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgilendiren düşün bildirirken, "Guti, Beşiktaş'ta çalıştırıcı namına da çalışmıştı. Kendisi kadroya katkılar sağlayan birisiydi. Futbolda arada birlikte neticeler değişebilir, oyunun gidişatı önemlidir. Ama ego erte Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum" niteleyerek laflarını noktaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

NATO, diplomatik bürosunu kapatmasına rağmen Rusya ile diyalog kurmaktan yana

2021-10-20 18:34 - Dünya

The Bodrum Cup'ta yelkenler Çökertme'ye açıldı

2021-10-20 18:53 - Spor

Güneş enerjisiyle çalışan telefon şarj istasyonu üretildi

2021-10-18 10:14 - Teknoloji

Avrupa'da en baş döndürücü elektrikli ve hibrit arabalar satılıyor

2021-10-22 12:28 - Ekonomi

Erciyes'in 'titrek kavakları' güz renkleriyle bezendi

2021-10-23 11:23 - Yaşam

Kuveyt Türk’ün Ar-Ge ve teknoloji geliri 62 milyon TL’yi aştı

2021-10-18 15:04 - Ekonomi

Köyde 10 senedir yegâne başına canlı Selami Salman evinde Vali Aydoğdu'yu mihman etti

2021-10-22 16:34 - Yaşam

Patlıcan Vadisi ile Nazilli’nin adını 7 kıtaya duyuran Gandak 97 yaşında vefat etti

2021-10-24 13:48 - Gündem

Maske yüzdeki duyguları örttü

2021-10-19 10:38 - Gündem

Pfizer: 'Pfizer/BioNTech aşısı 5-11 yaş grubunda yüzde 90.7 etkili'

2021-10-22 19:23 - Dünya

İlgili Haberler

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:06 - Spor

THY Euroleague: Maccabi Tel Aviv: 78 - Fenerbahçe Beko: 74

05:06 - Spor

Watford, Slaven Bilic ile yollarını ayırdı

04:05 - Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları gayesi düşüncesince çalışıyor

15:07 - Spor

Aboubakar, Beşiktaş’taki üçüncü döneminde ilk golünü kaydetti

23:06 - Spor

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya