Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor karşısında önce 25 dakikada sergiledikleri oyunun iri birlikte hayalet kırıklığı bulunduğunu belirterek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana eksik bulunan birlikte kadro. Bu düzlük okumayı ikrar ettim. Burada olmakta

Spor - 2 yıl önce

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-0 yenik oldukları pik bağlı açıklamalarda bulundu.

İkinci olmasının nedeninin bazısı şeyleri dobra yapması bulunan ortak takıma gönül rahatlığı oynadıklarını tamlayan Domenec Torrent, "Bize gönül rahatlığı ne oynayacaklarını açık ortak halde biliyordum, sonuç 6 müsabakasını seyrettiğimiz için. Kaybettikleri maçlarda caba bence aşırı dobra oynayan ortak takım. O sebepten dolayı bu derece boğuk ortak halde başlamamak lazımdı maça. 19. dakikada 2-0 yenik ortak skora ulaştık. Son dü maçı oyuncular kazanmıştı. Fakat bu tam ortak nesne değil. Bütün hafta süresince konuşmalarımızda Galatasaray kabil iri ortak kulübün halis muhlis maçları tashih etmek düşüncesince çıkması icap ettiğini söyledik. Bu sebepledir ki, benim ilkin 25 dakikayla ait izlenimim iri ortak hayalet kırıklığı oldu. Çünkü sahaya hakkıyla boğuk ortak halde çıktık. Bu dakikalardan sonraları oldukça muvazeneli ortak karşılaşma olduğuna inanıyorum. İki yan düşüncesince de aşırı az okazyon vardı. İkinci yarıda bazısı hallerde kontrolümüzün altındaydı oyun. Son paslarda ortak eksikliğimiz beli diyebilirim. Onların ukubet alanına yaklaşan metrelere vardığımız zaman, henüz açık olmamız lazımdı. Maçın ilkin 20. çabucak maçı Konyaspor kazanmayı adalet ediyordu diyebilirim. Geri küsurat 70 dakika düşüncesince dü takım muvazeneli ortak karşılaşma sergiledi. İkisi de tashih etmek istiyordu diyebiliriz” halinde konuştu.

"Hiçbir şeyi anlamamış kabil cereyan ettik"

İlk 20 dakika hayalet kırıklığına uğradığını aktaran Domenec Torrent, “Yapmamız müstelzim tek şeyi anlamamış kabil cereyan ettik. İki adet problemimiz mevcut dedim. 9 düzen ve ön libero. Bunları çözdükten sonraları gelişmeye başladık. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren perşembe günkü Barcelona müsabakasını düşüneceğiz. Rakip rastgele ortak halde şaşırtı çıkarmayacak. Çünkü tığ takımın ne savunduğunu, ne geçişler yaptığını, ne hücuma çıktığını kusursuz ortak halde gönül rahatlığı takımın ne yapabileceğini biliyoruz. Birkaç kat gine ettim zaten. Şu anda Avrupa'nın en dobra 5 takımından ortak tanesi. Ama kimesne kusur anlamasın. Biz oraya savaş etmeye çıkıyoruz. Biz oraya kaybedeceğiz diyerek ortak nesne fikren çıkmayız. Barcelona'ya gönül rahatlığı ortak tedarik yapıyoruz, kusursuz yapmamız gerekiyor. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren de yapacağımız nesne bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Bütün antrenörler günah yapabilir"

Torrent, ortak gazetecinin Erick Pulgar ve Sacha Boey'in performansı ile Bafetibi Gomis tercihine bağlı suali ise, "Birbiriyle aşırı bağdaşmayan ve aşırı lojik sıfır şeyler. Mesela Omar UEFA sıralamasında yok. Boey, dü maçtır oynamamıştı nedeniyle karşılaşma ritmine öğür değil. Omar, dobra egzersiz çıkartıyor takım arkadaşları gibi, oynatalım ki şuncacık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O sebepten dolayı onu da şuncacık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 devir içinde hem maçımız mevcut bununla birlikte ara sıra gezi yapacağız. İnanın ki halis muhlis antrenörler günah yapabilirler. Yani ortak değişmeyen alacağımız devir bunun ortak nedeni behemehâl vardır" diyerek cevapladı.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

Torrent, 5 oyuncunun dizelge haricinde olduğuna değinerek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana kalık bulunan ortak kadro. Bu düzlük okumayı bildirme ettim. Burada olmaktan aşırı memnunum fakat ne bulduysak o. Geldiğimde 28 aktör vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması bildirme edilemez, daim ortak ahir adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, rastgele maçta bana bire ortak istifham geliyor; 'Neden aktörleri oynatmadınız?'. 5 ortak tomar oyuncumuz var. O sebepten dolayı daim değişmesi gerekiyor. Tabii efsus burada olmayı adalet fail bazısı oyuncular olamıyorlar. Ama ilkin mukaddema fiziki namına akla yatkın mu?, ondan sonraları antrenmanlarda dobra yapıyor mu? Bunların hepsini düşünüp ona layıkıyla ortak değişmeyen bildirme etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sakatlık nâkil Fernando Muslera'nın özelliğine bağlı Torrent, "Gelişmeye başladı. Şu anda dâhilen takıma araştırma görevlisi olmaya çalışıyor. Takımla antrenmana 3-4 devir ilkin başladı. Dolayısıyla bakacağız, ehemmiyetli bulunan kendini ne hissettiğidir. Eğer oynamaya apiko hissediyorsa elhak gelir, söyler" diyerek konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin 

İLGİLİ HABER
Galatasaray Konya'da kayıp
Haftanın Öne Çıkanları

Arda Güler, Kasımpaşa’da alkışlandı

2022-02-28 23:06 - Spor

İspanya'da çok sağ, Ukraynalılar ile Müslüman mülteciler ortada farklılık istedi

2022-03-02 17:54 - Dünya

Moldova sınırından seslenen Azerbaycan vatandaşı: 'Bize iyi davranıyorlar'

2022-03-02 00:14 - Dünya

AB: Ukrayna'dan kaçan hepsi derisinin rengine bakılmaksızın AB'ye alınmalıdır

2022-03-02 18:22 - Dünya

Rusya-Ukrayna savaşının gene bu yana 453 bin ad Ukrayna'dan Polonya'ya geçti

2022-03-02 11:41 - Dünya

Turistler beyaza bürünen Kapadokya'da döl yatağı keyfini çıkardı

2022-03-03 17:15 - Yaşam

Elektrikte uygulanacak toy tarifenin bilgileri Resmi Gazete'de

2022-03-01 10:05 - Ekonomi

Anaokullarında oluşturulan '112 Sınıfı'nda ayrıntılar 'Bir, bir, iki'yi öğreniyor

2022-03-01 14:25 - Yaşam

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına hakkında çıkmayan Rus şef Gergiev, operadan dışlandı

2022-02-28 18:56 - Dünya

Almanya'nın, Ukrayna'ya 2 bin 700 Strela tipi uçaksavar füze göndereceği öne sürüldü

2022-03-03 11:54 - Dünya

İlgili Haberler

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:06 - Spor

THY Euroleague: Maccabi Tel Aviv: 78 - Fenerbahçe Beko: 74

05:06 - Spor

Watford, Slaven Bilic ile yollarını ayırdı

04:05 - Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları gayesi düşüncesince çalışıyor

15:07 - Spor

Aboubakar, Beşiktaş’taki üçüncü döneminde ilk golünü kaydetti

23:06 - Spor

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya