Bu yaz Alman tatilcilerin tercihlerinin başlangıcında Türkiye var

Alman gezim alanı temsilcileri, bu yaz Almanların tatil tercihlerinin başlangıcında Türkiye'nin arazi aldığını bildirdi.

Dünya - 2 yıl önce

Berlin

Ülkenin gezim alanının önde mevrut temsilcileri, bu yaz Alman tatilcilerin tercihlerine bağlı AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, bu sene düşüncesince meydana getirilen dünkü rezervasyonlarda Akdeniz'in doğusunun, en müstehap semt bulunduğunu ve Akdeniz'in garp sahasından birlikte tomar yeğleme edildiğini söyledi.

Satışlar açısından Kovid-19 evveliyat devre ehliyetli adına ulaşılmadığına ayraç fail Fiebig, "Türkiye, senelerdir Alman turistler düşüncesince aşırı popüler, başta yazları ve sonbaharda." dedi.

Türkiye'nin birlik değer misyon birlikteliği zımnında başta çocuklu aileler kabilinden yeğleme edildiğini aktaran Fiebig, "Aileler yaz tatili düşüncesince hâlâ ayırtma yapıyor. Rezervasyon sayılarının şimdi da artacağını ve 2019 yılındakine ulaşacağını varsayıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Turistler Akdeniz çevresindeki alanlarda güneş, kum ve derya arıyor

Fiebig, aşırı elleme birlikte yaz sezonu beklediklerini tabir ederek, "Büyük birlikte ihtimalle 2019 yazındaki sayılara yaklaşılacak. Ancak eksiksiz yıla bakıldığında, yolculuk piyasası hâlâ Kovid-19 evveliyat seviyeye ulaşamadı. Sektör, 2023 düşüncesince ise 2019 satı rakamlarına ulaşılabileceği, ayrıca aşılabileceği dair iyimser." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 salgınının yaşandığı dü senenin peşi sıra Almanların yolculuk ika ümidi duyduklarını aktaran Fiebig, "Paskalya'da geçmiş şişman yolculuk dalgasını gördük. Yaz düşüncesince rezervasyonlar şimdiden aşırı iyi. Turistler, Akdeniz çevresindeki pop tatil bölgelerinde güneşi, kumu ve denizi arıyor. İspanya, Yunanistan ve Türkiye en birlikte tomar arzu edilen destinasyonlar." niteleyerek konuştu.

Fiebig, Ukrayna'daki savaşın kişilerin yolculuk davranışlarına ne seviyede ağırlık yapacağının beklenmesi gerektiğini, diplomasinin benzeyen birlikte sürede galip gelmesi ve Ukrayna halkının heyecan ıstırabına sonuç verilmesinin beklenti edildiğini kaydetti.

"Türkiye, en aşırı ayırtma meydana getirilen yolculuk destinasyonlarından biri"

FTI Grubu'nun Üst Yöneticisi Ralph Schiller de salgında "yüksek riskli bölgeler" yahut ülkeye antre formlarını imla zorunluluğu derece tedbirlerin kaldırılmasıyla rezervasyonların baştan arttığı, Paskalya Bayramı'nda rezervasyonlarda bunun görüldüğü, şu an 2022 dağ bayır düşüncesince de taleplerin birlikte geçmiş yıldan şimdi birlikte tomar bulunduğu bilgisini verdi.

Schiller, koşulların hakeza kalması yerinde elleme birlikte yaz devri geçireceklerini varsaydıklarını tabir ederek "Türkiye, şu anda en aşırı ayırtma meydana getirilen yolculuk destinasyonlarından biri. Türkiye'nin Ege ve lodosluk kıyısında paket turlar hala Alman tatilcilerin favorileri arasında. Şubat ayında, değme dü semt düşüncesince de ayırtma seviyesi Kovid-19 evveliyat çevrim denli güçlüydü. Giriş formunun doldurulmasının ve HES kodunun kaldırılmasıyla şimdi birlikte tomar engeller kalktı. Bu nedenle, değme obje amacında giderse Türkiye'nin 2019 evveliyat seviyelere ulaşabileceği dobra birlikte yaz geçireceğine inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İnsanlar amade bavullarının üstünde oturuyor

TUI Group'tan meydana getirilen açıklamada da salgından sonradan kişilerin yolculuk buyurmak istediğine uyanıklık çekilerek, "İnsanlar doğacak haftalarda ve tabii yaz düşüncesince amade bavulların üstünde oturuyorlar. Kovid-19 tedbirlerinin şümullü birlikte biçimde kaldırılmasının müspet birlikte tesiri olacaktır. Turizm, 2022 senesinde aşırı dobra birlikte yaz tatili yaşayacak." denildi.

Açıklamada, umumi adına Akdeniz'in doğusu ve batısının baştan tatilcilerin gözdesi bulunduğu aktarılarak "Balear Adaları, Yunanistan ve Türkiye derece ehemmiyetli destinasyonlarda şu anda en faziletkâr er rezervasyonları görülüyor." ifadesine toprak verildi.

Tatilcilerin 2022 yazında şimdi nitelikli seyahatler yapmayı yeğleme etmiş bulunduğu tamlanan açıklamada, gündeş adına suit ve havuzlu odaların geçmiş rezerve edilenler bulunduğu ve kişilerin tatil düşüncesince şimdi birlikte tomar masrafa arzulu bulunduğu kaydedildi.

"TUI, bu yaz kısaca 1,5 milyon konuğu Türkiye'ye götürecek. Böylelikle 2019'a nazaran hepsi Avrupa pazarları düşüncesince kapasitesini artırıyor." denilen açıklamada, bu tatilcilerin 1 milyonunun Antalya'ya gideceği bilgisi verildi.

Açıklamada, bu yaz ayırtma sayılarında 2019'a yaklaşılacağının altı çizildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yüksek Mimar Erçin Polat: 'Metaverse Türkiye ekonomisini güçlendirecek'

2022-04-29 10:58 - Teknoloji

Düzceli anne oğul, "babaanne tarifiyle" anadan görme ekmek üretiyor

2022-04-23 15:10 - Yaşam

Yerli ve milli robotlar Tekirdağ’da

2022-04-24 19:59 - Teknoloji

'Ağlayan gelin' Van'da doğayı renklendirdi

2022-04-29 11:03 - Yaşam

TEKNOFEST Karadeniz'deki yarışmalarda 500 binden çok yarışçı savaş edecek

2022-04-28 11:28 - Teknoloji

Bülent Korkmaz: "Maçın 1. dakikasında her şey bitti"

2022-04-23 01:20 - Spor

GKN Kargo, BTK onaylı yetki belgesini aldı

2022-04-28 12:07 - Ekonomi

Bakan Bilgin: '3600 ek gösterge çalışmasını mayıs ayında bitireceğiz'

2022-04-26 21:03 - Politika

Savaş ve kazançlı krizle boğuşan Yemenlilerin iri kısmı sıtma tehdidi altında

2022-04-25 15:21 - Dünya

Sarıyer'de şoförü indikten sonradan akım fail İETT otobüsü 15 vasıtaya çarptı

2022-04-24 21:24 - Gündem

İlgili Haberler

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya

Pentagon'un, ABD'nin mümkün Rus savaş suçu kanıtlarını Lahey'e iletmesini engellediği

06:06 - Dünya

ABD, Karadeniz Tahıl Koridoru Girişimi'nin süresinin uzatılmasını destekliyor

04:05 - Dünya

Günün Manşetleri

Netanyahu, acemi başbakanlığı devrinde İsrail'i "çalkantılı birlikte sürece" sürükledi

13:06 - Dünya

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi sayaç 15.00'e derece görev vermeyecek

12:06 - Gündem

Ukrayna: Rusya, geceleyin 7 bölgenin enerji altyapısına saldırılar düzenledi

11:05 - Dünya

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem

Pakistan'dan Türkiye'ye 8 bin 200 kışlık çadır haiz ikinci gemi yola çıktı

09:06 - Dünya